Festivālā «Laba Daba» varēs apskatīt arī divas izstādes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Latvijas Zaļā kustība sadarbībā ar INFORSE Europe piedāvā plakātu izstādi par ilgtspējīgu enerģiju: vīzija un piemēri praktiskiem risinājumiem Latvijā.

Izstādes apmeklētāji varēs:
• aplūkot informāciju par ilgtspējīgas enerģijas vīziju Latvijai (Latvija- 2050);
• iepazīties ar scenārijiem atjaunojamo energoresursu izmantošanā;
• apgūt Latvijai piemērotus ilgtspējīgas enerģijas risinājumus praksē- mājsaimniecībām, skolām, pašvaldībām;
• iepazīties ar praktiskiem piemēriem kā uzlabot energoefektivitāti mājsaimniecībās; uc.

Izstādes laikā iespēja piedalīties konkursos, radošajā darbnīcā un uzzināt sev interesējošo par ilgtspējīgiem energo-risinājumiem.

Izstāde par Araišu kopienas apkaimi un tās iedzīvotājiem

Festivāla «Laba Daba» ietvaros pie lielā šķūņa būs iespējams apskatīt fotogrāfiju izstādi par Āraišu apkaimi un tās iedzīvotājiem. Izstāde ir daļa no Britu padomes atbalstīta projekta «Āraišu kopienas karte». Projekta ietvaros kuratore Elīna Kalniņa un māksliniece un fotogrāfiju autore Astra Reine organizēja radošās ekspedīcijas, kuru laikā satika vairāk kā 89 Āraišu kopienas iedzīvotājus, lai atklātu, kas, viņuprāt, ir viņu dzīves vietas vērtība. Izstāde būs apskatāma visu festivāla laiku, kā arī noteiktos laikos piektdien un sestdien būs iespējams satikt projekta dalībnieces un uzzināt vairāk par Āraišu kopienas karti un tās veidošanas procesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu