Festivālam «Pestivals» skaņu nodrošinās viena no lielākajām kompānijām Eiropā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā festivāla galveno mākslinieku B.o.B un Lloyd tehniskās prasības apņēmušās izpildīt tikai kompānijas no Polijas, kas vairākos furgonos ieradīsies Latvijā ar tikko iegādātām ekskluzīvām skaņu iekārtām, kas Eiropā pieejamas tikai divos eksemplāros.

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošā festivāla «Pestivals» organizatori saskārušies ar grūtībām Latvijā un kaimiņvalstīs atrast skaņu un instrumentu īres kompānijas, kas spēj pilnībā izpildīt amerikāņu mākslinieku Lloyd un B.o.B skaņas prasības un nepieciešamo mūzikas instrumentu sarakstus. Atbilstošas kompānijas atrastas Polijā – «Craftman» uz Rīgu atgādās un apkalpos mūzikas instrumentus, uz kuriem savus skaņdarbus izpildīs visi festivāla mākslinieki, arī latviešu «Tumsa», «PeR», Aija Andrejeva, «Musiqq», «Triānas Parks» un «Grafomāns & Fakts» piedaloties Mikam Dukuram. Savukārt «GMB Pro Sound» ar vairākiem furgoniem Latvijā ieradīsies, lai uzstādītu retas augstas kvalitātes skaņas iekārtas.

«Festivāla mākslinieki izvēlēti, ne tikai ņemot vērā to popularitāti, aktualitāti un ietekmi savā sfērā, bet arī uzstāšanās kvalitāti. «Pestivals» apmeklētāji redzēs pasaulē vienus no augstākā līmeņa mūziķiem, savukārt mēs – organizatori – parūpēsimies par atbilstošu tehnisko nodrošinājumu,» komentē festivāla organizatoru pārstāvis aģentūras «magicFIB» vadītājs Aivars Līpenītis.

Mežaparka Lielajā estrādē uz vairākām skatuvēm, aktīvajā laukumā, atrakciju un interešu vietās 28. jūlijā pirmoreiz notiks festivāls «Pestivals», pulcējot ap 25 000 apmeklētāju. Biļetes sākot ar 15 latiem var iegādāties «Biļešu Servisa» tirdzniecības tīklā. Informācija – www.pestivals.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu