Festivāls «Laba daba» atzīts par labāko lielo publisko pasākumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Pasākumu producentu asociācija 13.martā svinīgā apbalvošanas ceremonijā apbalvoja Latvijas labākos pasākumus kopumā 14 kategorijās. Ikgadējais mūzikas festivāls «Laba daba» atkārtoti tika atzīts par labāko lielo publisko pasākumu Latvijā.  Šogad festivāls norisināsies Līgatnes pagasta «Ratniekos» no 1.-3.augustam. 

Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA) ir apkopojusi nozares ekspertu balsojumu par labākajiem pagājušā gada pasākumiem 14 dažādās nominācijās. Mūzikas festivāls «LabaDaba», kas pagājušā gada augustā notika Līgatnes «Ratniekos», atzīts par labāko lielo publisko pasākumu. Laba Daba jau 2011.gadā ieguva labākā pasākuma ar ieejas biļetēm titulu.

Konkursu organizēja Latvijas Pasākumu producentu asociācija, kurā apvienojušies lielākie nozares pasākumu producenti ar mērķi celt nozares kvalitāti. Pasākumu gada balva ir apbalvojums labākajiem Latvijas gada oriģinālpasākumiem un notikumiem. Nominācijā uz labāko lielo publisko pasākumu kopumā tika iesniegti pieci pasākumi. Vērtēšanā izšķiroša loma bija dažādiem aspektiem: tīrākais no festivāliem; draudzīgākais ģimenēm; pirmais Baltijā, kurā uz skatuves bijis koncertflīģelis; kā arī kopējā festivāla kvalitāte un atmosfēra, kurā uzsvars netiek likts tikai uz muzikālo pusi, bet tiek piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts dažādām vecuma grupām un interesēm.

Festivāla organizatori SIA «Pareizā ķīmija» un radio «Naba» pateicas par augsto novērtējumu un turpina organizatoriskos darbus pie šī gada festivāla, kurā uzstāsies grupas no Jamaikas, Igaunijas, Izraēlas, Ukrainas, Krievijas, Kanādas, Lielbritānijas un klausītāju zināmās pašmāju grupas.

«Laba daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas jau sesto gadu notiks Līgatnes «Ratniekos» no 1.-3.augustam. Festivālā piedalīsies vairāk kā 60 grupas un DJ apvienības uz sešām skatuvēm. Kopumā festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Biļetes uz festivālu nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu