Fetels: Neesmu veicis pārrunas ar «Ferrari»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komandas «Red Bull» pilots vācietis Sebastjans Fetels noliedzis baumas, ka parakstījis līgumu ar «Ferrari» par pievienošanos komandai 2014. gada sezonā.

«Es pilnīgi noteikti neesmu veicis pārrunas ar «Ferrari». Komandas vadītāji gan izteikušies, ka vēlētos mani redzēt «Ferrari», tomēr nekas vairāk,» laikrakstam «Bild» atzina pēdējo divu gadu pasaules čempions Fetels, uzsverot, ka neko nav parakstījis un nevienam roku nav paspiedis.

Vācijas autosportists tāpat norādīja, ka jebkurš no 24 F-1 pilotiem kādā no karjeras posmiem labprāt startētu «Ferrari» sastāvā.

«Tā ir tiešām stabila un pārsteidzoši laba komanda, bet visam savs laiks. Varbūt notiks kas negaidīts un man nāksies pāriet uz citu komandu,» norādīja pilots, piebilstot, ka viņa pašreizējā komanda «Red Bull» ir pietiekami laba, lai vācietis būtu gatavs tajā aizvadīt visu karjeru.

«Šosezon man ir daudz par ko domāt. Čempionāts ir grūts, turklāt man jāaizstāv pagājušajā gadā izcīnītais čempiona tituls,» norādīja Fetels. «Man nav laika domāt par to, kas notiks nākamajā sezonā vai vēl pēc gada. Tam vēl ir par agru.»

Fetels atzina, ka laiku pa laikam komunicē arī ar citu komandu pārstāvjiem, tomēr tas nenozīmē, ka viņš gatavojas mainīt komandu.

Šobrīd Fetels pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc deviņiem posmiem ar 100 punktiem ieņem trešo pozīciju. Līderpozīciju ar 129 punktiem ieņem spānis Fernando Alonso («Ferrari»), bet otrajā vietā ar 116 punktiem ierindojas austrāliešu braucējs un Fetela komandas biedrs Marks Vēbers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu