«Fiat» zīmolu Latvijā pārstāvēs jauns uzņēmums «Autobrava»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Latvijā darbu uzsācis jauns itāļu autoražotāja «Fiat S.p.A.» pārstāvis SIA «Autobrava», kas kopš 2003.gada šo auto zīmolu pārstāv Lietuvā, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmumā.

«Fiat» autocentra oficiālā atklāšana notiks 2011. gada janvāra beigās, taču «Autobrava» valdes priekšsēdētājs Jānis Ieviņš norādīja, ka apmeklētājiem autocentra durvis būs atvērtas jau janvāra sākumā.

«Autobrava» ir ieguvis autorizēta «Fiat» dīlera un servisa tiesības.

Nākamajos trīs gados uzņēmums paredzējis investēt divus miljonus eiro (1,4 miljonus latu), kas galvenokārt tiks novirzīti iekārtu atjaunošanai un personāla apmācībai. Vienlaikus notiks pakāpeniska autosalona iekārtošana atbilstoši «Fiat S.p.A.» korporatīvajām prasībām. Plānots, ka «Autobrava» strādās aptuveni 20 darbinieku.

Patlaban uzņēmums piedāvā sešus «Fiat» vieglo automobiļu modeļus, sešus komerctransporta modeļus, bet nākamgad uzņēmums plāno divkāršot «Fiat» tirgus daļu vieglo automobiļu tirgū un nokļūt komercauto pirmajā trijniekā.

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās kompānijas SIA «Lursoft» informācija, SIA «Autobrava» reģistrēta šā gada 15. oktobrī un pirms tam uzņēmums darbojies ar nosaukumu SIA «Onix Trade».

«Autobrava» pamatkapitāls ir 2000 latu, tā īpašnieks ir Lietuvas pilsonis Ķēstutis Martinkens, bet uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Jānis Ieviņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu