Filadelfijas «76ers» basketbolisti atkārto NBA antirekordu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Savu 26.zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēs ceturtdien piedzīvoja Filadelfijas «76ers» vienība, atkārtojot garāko zaudējumu sēriju līgas vēsturē.

«76ers» basketbolisti regulārā čempionāta mačā ar 98:120 (28:35, 21:28, 31:37, 18:20) izbraukumā piekāpās Hjūstonas «Rockets» komandai.

«Šis mums ir smags laiks. Mēs paliksim kā komanda un kopīgi tiksim ar to galā,» paudis «76ers» galvenais treneris Brets Brauns.

Hjūstonas kluba rindās aizvadītajā mačā ar karjeras otro «triple-double» izcēlās Džeimss Hārdens - 26 punkti, desmit atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

«Lai arī zaudējumi krājas viens pēc otra, vēlos, lai mani puiši ir ar sevi lepni. Vēlos, lai viņi savas galvas tur augstu, jo ir darījuši visu no sevis atkarīgo, lai šo sēriju pārtrauktu,» piebilst Brauns.

«76ers» līdz šim pēdējo reizi pie uzvaras tika 29.janvārī, kad pieveica Bostonas «Celtics» klubu. Toreiz uzvaru nesošo metienu pēdējā sekundē realizēja Evans Tērners, kurš šobrīd jau pārstāv Indiānas «Pacers» komandu.

Visas līgas antirekords iepriekš piederēja Klīvlendas «Cavaliers» komandai, kas 2010./2011.gadā arī cieta neveiksmes 26 mačos pēc kārtas.

Nākamo spēli Filadelfijas klubs aizvadīs sestdien savā laukumā pret Detroitas «Pistons».

Šosezon «76ers» 72 spēlēs izdevies tikt tikai pie 15 uzvarām, kas Austrumu konferences kopvērtējumā to ierindo priekšpēdējā, 14.vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu