Filma, par kuru neko nedrīkst zināt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienojot spēkus Latvijas lielākajiem kino-blogiem (kinokults.lv, kinocast.lv, nofilmēts.lv, kinoteikumi.lv un kinom movie blog), tiek pirmoreiz rīkots unikāls pasākums visiem kino faniem, entuziastiem un to līdzjutējiem - filmas «Būda Mežā» pirmizrāde ar dažādiem pārsteigumiem!

Pasākuma mērķis - zem viena jumta pulcēt kino fanus un entuziastus kopīgām ar kino saistītām sarunām, diskusijām un, protams, filmas seansam! Pirms filmas iepazīstināsim klātesošos ar sevi, ilustrēti pastāstīsim par slasher žanra vēsturi, kā arī uzdāvināsim pa kādam labas šausmu filmas DVD - neviens nepaliks apdalīts! Bet tad sekos filmas pirmizrāde, kuru vērosim vieni no pirmajiem pasaulē:

Filma «Būda Mežā» - pārliecinoši gada gaidītākā un intriģējošākā šausmu filma no gīku (geek) ikonas Džosa Vedona (Joss Whedon), seriālu «Bafija» un «Firefly» veidotāja un drīzumā gaidāmā supergrāvēja «The Avengers» režisora! Pieci pusaudži dodas atpūsties un apmetas kādā ēkā meža vidū, bet drīz ar viņiem sāk notikt neizskaidrojamas vietas - šajā brīdī klasiskās šausmu filmu klišejas tiek apgrieztas kājām gaisā, un sākas viena no gada neparastākajām kino pieredzēm!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu