Filmas «Kolka Cool» veidotāji piedāvā video par tās tapšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Kolka Cool» ir vasarīgs stāsts par diviem brāļiem un viņu ilūzijām par sievietēm. Andžas precību piedāvājums liek viņa draudzenei Simonai pārdomāt savu izvēli. Viņu attiecības tiek pakļautas pārbaudei, kad no jūras negaidot pārrdodas Andžas vecākais brālis Gvido. Savstarpējas ambīcijas brāļus gan šķir, gan vieno. Filmā netrūkst ironisku situāciju, kautiņu un Kurzemes piekrastei raksturīgās bravūrības.  

«Kolka Cool» filmēšana sākta 2008. gadā Mazirbē un Kolkā. Pirmizrāde notika 12. decembrī kinoteātrī «Splendid Palace» un pulcēja simtiem kinomīļu. No 16. decembra tā skatāma kinoteātros Spledid Palace, Citadele un Cinamon, un janvārī seansi plānoti arī Liepājā, Valmierā, Siguldā, Daugavpilī. 

 
Lomās: Iveta Pole, Artuss Kaimiņš, Andris Keišs, Aigars Apinis, Varis Piņķis, Māra Ķimele, Guna Zariņa, Līga Vītiņa, Agnese Čivle
 
Režisors: Juris Poškus (filmas «Monotonija», «Bet stunda nāk»)
 
Vairāk informācijas par filmu: «fafilma.lv».
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu