Filmēšanas laikā ierobežos satiksmi Antonijas ielā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Sakarā ar filmēšanas darbiem 3. martā no plkst. 7 līdz 20 un 4. martā no plkst. 9 līdz 19 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Antonijas ielas posmā no nama Nr.15 līdz Dzirnavu ielai, informē Rīgas dome.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām atļaujām):

- 2. martā no plkst. 13 līdz 20 Inženieru ielā un Merķeļa ielas posmā no Inženieru ielas līdz Arhitektu ielai, kā arī pašā Arhitektu ielā;

- 3. martā no plkst. 7 līdz 20. un 4. martā no plkst. 9 līdz 19 Dzirnavu ielā pie ēkas nr.31 un Antonijas ielas posmā no nama Nr.15 līdz Dzirnavu ielai;

- 6. martā no plkst. 7 līdz 21Stabu ielā pie nama Nr.59;

- 7. martā no plkst. 7 līdz 19 Sakaru ielas posmā no Eksporta ielas līdz Ausekļa ielai un Ausekļa ielas posmā un virzienā no Sakaru ielas līdz Elizabetes ielai.

Filmēšanas norises vietās var tikt ierobežota vai slēgta gājēju kustība (līdz piecām minūtēm), kā arī izmantots papildus apgaismojums. Meteoroloģisko apstākļu dēļ filmēšanas darbi var tikt pārcelti uz tuvāko iespējamo datumu.

Iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielas slēgtajā posmā, transporta piebraukšana dzīves vietai vai uzņēmumam tiks nodrošināta.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu