Fingerbordisti aizvada kopīgu treniņu Liepājas Olimpiskajā centrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 21. oktobrī, Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē aizritēja pirmā fingerbordistu tikšanās, kuras laikā visiem bija iespēja ne tikai uzzināt, kas tas tāds fingerbords ir, bet arī pašiem pamēģināt šo interesanto nodarbošanos.

Paredzēts, ka fingerbordistu tikšanās būs katru trešdienu Liepājas Olimpiskajā centrā plkst. 18.00. Šī bija pirmā reize, kad visiem interesentiem bija iespēja pamēģināt šo interesanto nodarbošanos bez maksas, taču nākamreiz katram dalībniekam būs jāveic simboliska samaksa — 50 santīmi.

Pasākuma galvenais organizators Gints Ruperts uzskata: «Šādi pasākumi konkrētam interešu lokam ir ļoti vajadzīgi ne tikai izaugsmes ziņā, bet arī tādēļ, lai satiktu un iepazītu citus domubiedrus. Uzskatu, ka pirmā reize patiešām ir izdevusies, jo viss noritēja ļoti mierīgi, arī norises vieta ir ļoti atbilstoša šāda veida pasākumiem. Patīkami, ka pirmajā reizē kopā bija atnākuši aptuveni 30 jaunieši, turklāt gribētāju bija vēl vairāk, taču daļai nemaz nebija šie mazie dēlīši («tech deck fingerboards»). Visi, kas vēlēsies, nākamajā trešdienā varēs tos iegādāties pie manis nodarbību laikā. Jā, no nākamās reizes ikvienam dalībniekam būs jāsamaksā arī simboliska dalības maksa — 50 santīmi, taču uzskatu, ka šāda summa jauniem censoņiem būs pieņemama un materiālais labums nav galvenais, bet gan iespēja jauniešiem sanākt kopā un dalīties pieredzē.»

Tiek plānots ar laiku noorganizēt arī dažādas mini sacensības, kas vēl jo vairāk radītu interesi par šo sporta veidu, taču tas būs atkarīgs no atsaucības, jo vēlme pagaidām esot itin liela.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu