FK «Ventspils» gūst astoņus vārtus pret «Olimpu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pie pārliecinošiem panākumiem Latvijas virslīgas čempionāta 13. kārtas mačos sestdien tika FK «Ventspils» un «Liepājas metalurga» futbolisti.

«Ventspils» komanda izbraukumā «Skonto» stadionā ar 8:0 (3:0) sagrāva «Olimpa» futbolistus, sasniedzot sezonas rezultativitātes rekordu.

Ar trīs gūtiem vārtiem jeb hat-trick šajā spēlē izcēlās Eduards Suhanovs, divas reizes precīzi sita Ahmeds Abdultofiks un Federiko Martiness, bet vienus vārtus guva Eduards Višņakovs.

Tikmēr «Liepājas metalurgs» savā laukumā ar 4:1 (0:0) pārliecinoši tika galā ar «Jūrmala-VV» komandu. Uzvarētājiem šajā spēlē vārtus guva Pāvels Surņins, Vitālijs Kavaļausks, Nerijs Valskis un Mariuss Činiks, bet vienīgo precīzo sitienu «Jūrmala-VV» komandā izpildīja Gatis Kalniņš.

Tikmēr čempionvienības Rīgas «Skonto» futbolisti izbraukumā ar 2:1 (1:0) uzveica FK «Jūrmala» komandu. Šajā spēlē «Skonto» komandas labā vārtu guva Igors Tarasovs un Alans Sineļņikovs, bet «Jūrmalas» komandā precīzs bija Daniels Ola.

Ceturtā kārtas spēle risināsies svētdien, kad FK «Jelgava» uzņems Daugavpils «Daugavas» futbolistus.

Kopvērtējumā pašlaik līderpozīcijā ar 31 punktu 11 spēlēs ir FK «Ventspils» komanda, bet tai ar 28 punktiem 12 cīņās seko «Liepājas metalurgs». «Daugava» ar 21 punktu 11 spēlēs ir trešajā vietā, bet «Skonto» futbolisti 11 mačos tikuši pie 19 punktiem, ieņemot ceturto pozīciju.

FK «Jelgava» ar 14 punktiem 11 mačos ir piektajā vietā, tai ar 13 punktiem 11 spēlēs seko FK «Gulbene», bet septīto pozīciju ar 12 punktiem 12 mačos ieņem FK «Jūrmala». «Jūrmala-VV» tikusi pie pieciem punktiem 11 spēlēs, bet «Olimpa» kontā ir divi punkti 12 mačos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu