FK «Ventspils» prezidents turpmāk būs Guntis Blumbergs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par Latvijas čempionvienības futbolā «Ventspils» prezidentu piektdien ievēlēts Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Guntis Blumbergs («Latvijai un Ventspilij»), vēsta vienība.

Kā ziņots, jaunas prezidenta vēlēšanas komandā bija nepieciešamas, jo aprīļa sākumā miruša ilggadējais tās prezidents Jurijs Bespalovs.

««Ventspils» turpinās cīnīties par visaugstākajām vietām - mēs nedomājam atkāpties no uzdevumiem, ko klubs sekmīgi risināja visā savā slavenajā vēsturē,» teikts vienības paziņojumā. «Mūsu komandas spēks tradicionāli ir stabilitāte un spēja pieņemt pareizos lēmumus, kas gala rezultātā noved pie uzvarām. Savukārt tās nes prieku visiem mūsu līdzjutējiem un pilsētai.»

Vienība uzsver, ka Blumbergs vienmēr bijis tās līdzjutējs.

Blumbergs ievēlēts arī vienības valdē. Tāpat tajā turpmāk darboties Larss Panclafs («Ventspils naftas termināls»), Renārs Pūce («VK tranzīts»), Jurija Bespalova dēls Vladimirs Bespalovs un «Ventspils» komandas izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs.

Līdz ar to pilnībā pārvēlēts valdes sastāvs, jo iepriekš tajā darbojās Raivis Veckāgans, Dainis Gīlis, Vjčseslavs Verņuks un Andrejs Šteinmanis.

Jau ziņots, ka līdzšinējais FK «Ventspils» prezidents Bespalovs 4.aprīļa vakarā mira no akūtas sirds mazspējas.

1960.gada vasarā dzimušais Bespalovs, strādājot par «Ventspils» kluba prezidentu, četras reizes aizveda to līdz triumfam Latvijas virslīgas čempionātā. Bespalovs bija FK «Ventspils» prezidents kopš tā dibināšanas 1997.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu