Forsbergs: Pasaules čempionāts pa īstam sākas šodien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais zviedru hokejists Peters Forsbergs uzskata, ka pasaules čempionāts pa īstam sākas tikai šodien, kas tiks aizvadītas ceturtdaļfināla spēles, vēsta «championat.com».

«Krievijai un Zviedrijai ir labas izredzes izcīnīt zelta medaļas. Domāju, ka šogad šīs abas komandas meistarības ziņā ir līdzvērtīgas,» norāda Forsbergs.

«Zelta godalgas var iegūt arī citas komandas, piemēram, amerikāņi, kuri spēlē ļoti neslikti, turklāt Helsinku apakšgrupā ir arī spēcīgās Kanādas un Somijas izlases. Godīgi sakot, Krieviju var nosaukt par favorīti, taču uzvarēt varētu arī cita komanda. Šogad daudzām komandām ir labi sastāvi,» uzskata bijušais Zviedrijas izlases uzbrucējs.

«Es pat teiktu, ka pasaules čempionāts pa īstam sākas tikai šodien. Šajā čempionātā uz valstsvienībām atbraukušas daudzas zvaigznes, tādēļ mūs sagaida lieliski mači,» piebilst Forsbergs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu