Foto: Agnese Rakovska izskatās kā Merilina Monro (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ķīpsalas hallē notikusi Ulda Marhilēviča jaunā mūzikla «Pārdotie smiekli» pirmizrāde. Tajā redzami arī vairāki zināmi skatuves cilvēki kontrtenors Sergejs Jēgers, LNO solists Imantam Erdmanis, Juris Kaukulis, Miks Dukurs, Antra Stafecka, rokmūzikas pārstāvis Atis Ieviņš kā arī «Triānas parka» soliste Agnese Rakovska, kura izrādē tikusi gluži vai pie Merilinas Monro izskata.

Par mūziklu:

«Latvijas Koncertu» organizētā cikla «Mūzika Tev» noslēgumā - no 7. līdz 10.maijam Ķīpsalas hallē tiek izrādīts Ulda Marhilēviča jaunais mūzikls «Pārdotie smiekli» ar Guntara Rača dziesmu tekstiem. Mūzikls veidots pēc vācu rakstnieka Džeimsa Krissa darba «Tims Tālers jeb pārdotie smiekli» motīviem.

Mūziklu «Pārdotie smiekli» veido talantīga jaunu un radošu cilvēku komanda ar režisoru Juri Joneli vadībā; scenogrāfs Ivars Noviks, video režisors Roberts Rubīns. Mūziklā piedalās Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas koris un mūsdienu dejas grupa.

Biļetes uz 9. un 10.maija koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu