Foto: «airBaltic» attēlota pastmarkās (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» iemūžināta pastmarkās, kuras ierobežotā sērijā izdod Latvijas Pasts. Tajās mākslinieciski attēlotas aviosabiedrības flotes «Bombardier» lidmašīnas, portālu «Apollo» informēja «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Šo kolekciju veido trīs pastmarkas, uz kurām attēlota «Bombardier Q400 NextGen» propelleru lidmašīna un «Bombardier CS300» lidaparāti. Šī sērija, kuras autors ir mākslinieks Ģirts Grīva, tiek izdota ierobežotā, 40 000 tirāžā.

««airBaltic» ReShape» biznesa restrukturizācijas programma ir bijis mūsu veiksmes stāsts. Viens no tā stūrakmeņiem ir «airBaltic» lidmašīnu flotes modernizācijas programma, no kuras tūlītēju labumu guva tieši mūsu klienti. Viņiem ir iespēja lidot ar jaunajām un modernajām «Bombardier Q400 NextGen» propelleru lidmašīnām, un drīzumā arī ar reaktīvajām «Bombardier CS300» lidmašīnām. Esam patiesi gandarīti, ka mūsu izaugsme tagad attēlota arī pastmarkās,» saka «airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas «airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu