Foto: «airBaltic» dižojas ar jauno lidmašīnu Parīzes lielākajā aviošovā (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas aviokompānijas «airBaltic» jaunā «Bombardier Q400NextGen» lidmašīna izvietota pasaules lielākajā un vecākajā aviošovā Parīzē, portālu «Apollo» informēja «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Aviošovs Parīzē norisinās no 17. līdz 23.jūnijam. Izstādītā lidmašīna ir pēc kārtas trešā no četrām jaunajām lidmašīnām, kas šajā vasarā papildinās «airBaltic» floti.

Jau iepriekš ziņots, ka šī gada vasarā «airBaltic» par 50% palielina savu «Bombardier Q400 NextGen» floti. No maija sākuma jaunās lidmašīnas pēc to izgatavošanas Toronto rūpnīcā Kanādā «airBaltic» pakāpeniski sāk izmantot lidojumos.

Četras jaunās lidmašīnas tiks izmantotas «airBaltic» maršrutu tīklā, ko veido 60 galamērķi Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS, un tās pievienosies astoņām «Q400 NextGen» lidmašīnām, kuras pēdējos trīs gadus ir izmantotas lidojumiem no Rīgas.

Flotes papildinājuma vērtība ir aptuveni 134,77 miljoni ASV dolāru.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu