Foto: Aizturēti četri laupītāji; policija meklē cietušos (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policija par oktobra sākumā Rīgā pastrādātu laupīšanu aizturējusi četrus vīriešus, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Viņa pastāstīja, ka 3. oktobrī Rīgā, Kaļķu un Meistaru ielas krustojumā, tika aplaupīts kāds vīrietis, kuram četras nezināmas personas nolaupīja somu. Cietušais pēc laupīšanas vērsās Rīgas Centra policijas iecirknī, kur pēc iesnieguma saņemšanas tika sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā.

Kriminālprocesa ietvaros Centra iecirkņa policijas darbinieki sāka operatīvos meklēšanas pasākumus, un pagājušajā nedēļā, 16. oktobrī, policistiem izdevās aizturēt divus no četriem laupītājiem. Nākamajā dienā, 17. oktobrī, tika aizturēti arī pārējie divi noziedznieki.

No aizturētajiem divi dzimuši 1988.gadā, viens - 1993.gadā un viens - 1985.gadā. Trīs no viņiem jau iepriekš sodīti. Aizturētie savu vainu pastrādātajā noziegumā atzīst, trim no viņiem šobrīd piemērots apcietinājums.

Rīgas Centra iecirkņa policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šie vīrieši varētu būt pastrādājuši vēl citus noziegumus, tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamo vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem – 67086200, 67086215 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu