Foto: Atklāts šovs «Izklausies redzēts». Vai atpazīsti? (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Vakar, 2.martā, TV3 pirmizrādi piedzīvoja šīs sezonas gaidītākais šovs «Izklausies redzēts!» Astoņas Latvijā plaši pazīstamas personības iejutās pasaulē un Latvijā zināmu mūziķu tēlos. Uz skatuves kāpa Luiss Ārmstrongs, Alla Pugačova, Edgars Liepiņš, Tīna Tērnere, Eimija Vainhausa, Psy, Ilmārs Dzenis un Selīna Diona.

Pirmajā raidījumā par uzvarētāju tika atzīta Eimija Vainhausa jeb Agnese Rakovska. Nākamreiz Roberto Meloni un Lienei Greifānei šova dēļ pat būs jāmaina dzimums.

Šovā pazīstamas latviešu personības atveido slavenus dziedātājus. Atveidojot šīs zvaigznes, šova dalībniekiem jāpārveido izskats, apģērbs, kustības, balss, un reizēm pat jāmaina dzimums. Dalībniekus vērtē pastāvīga žūrija, kuras sastāvā ir radio Star FM ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un Latvijas Nacionālā teātra režisors un aktieris Valdis Lūriņš. Ik reiz žūrijai pievienojas vēl kāds, kas vakar bija raidījuma «Valstī viss ir kārtībā» dalībnieks Valters Krauze.

Pirmos uzvaras laurus plūc Eimija Vainhausa

Atklāšanas raidījumā uzvarēja ekscentriskās mākslinieces Eimijas Vainhousas uznāciens. E.Vainhousa jeb Agnese Rakovska par izpildīto dziesmu «Rehab» un priekšnesumu kopumā ieguva 48 punktus. V.Krauze par priekšnesuma sacīja: «Tā neveiklā matu aiztikšana un kleitas pavilkšana uz leju, bija uz mata līdzīga.» J.Šipkēvics papildināja: «Ārkārtīgi precīzs stils un perfekts grims. Jāuzteic grimētāja, kas izveidoja 60-gadu bekvokālistes stilu ar kleopatras grimu. Tu biji kā tauriņš uz sabojātās pasaules! Izturi līdz galam!» B.Sipeniece-Gavare vēl piebilda: «Eimijai nebūtu kauns par Tevi. Labākais, ko esmu šovakar redzējusi!»

Uzvara labdarības mērķim

Katra raidījuma uzvarētājs saņems 500 eiro, bet visa šova uzvarētājs projekta finālā iegūs lielo naudas balvu 5000 eiro. Dalībnieki iegūto naudu nepaturēs sev, bet veltīs kādam labdarības mērķim.

Ja R.Eilands uzvarēs, tad naudu viņš ziedos Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas dārziņa ierīkošanai, O.Rajecka atbalstīs biedrību Dižvanagi, R.Lepers novirzīs naudu novirzīs četriem mērķiem – Talsu novada fondam jauno talantu attīstībai, Talsu novada krīžu centram, daļu ziedos ar vēzi slimai 2 gadus un 8 mēnešus vecai meitenītei izmeklējumiem Minsteres klīnikā, kā arī operācijas un ķīmijas terapijas kursam Minsteres klīnikā 11 gadus vecam puikam.

S.Tīna savas uzvaras gadījumā naudu ziedos projektam «Dziedot dzimu, dziedot augu». A.Rakovska vēlas atbalstīt nometni bērniem ar īpašām vajadzībām «Satikšanās mūzikā». Ja uzvarēs R.Meloni, tad ziedos naudas balvu projektam «Atbalsts mazajām sirsniņām Latgalē». D.Skutelis uzvaras gadījumā vēlas ziedot naudu Preiļu novada jauniešiem viņu talantu tālākai attīstībai – saistībā ar mākslu un mūziku. L.Greifāne ar iegūtajiem līdzekļiem atbalstīs organizāciju «Ronald McDonald House Charities Latvija».

Kas sagaida svētdien?

Vakar šova izskaņā visi dalībnieki tika aicināti uz skatuves, lai izlozētu, kuru zvaigžņu ādā viņiem nākamajā reizē nāksies iejusties. Svētdien šovā Izklausies redzēts dalībnieks Rihards Lepers iejutīsies Antonio Banderasa tēlā, Liene Greifāne atveidos latviešu dziedātāju Andri Ērgli, Agnese Rakovska būs Džoanna Džeta, Roberto Meloni pārvērtīsies par Sjūzenu Boilu, Dainis Skutelis būs ieraugāms kā Grigorijs Ļepss, Samanta Tīna būs Pegija Lī, Ralfs Eilands pārtaps par grupas AC/DC līderi Braienu Džonsonu un Olga Rajecka uz skatuves kāps kā latviešu estrādes māksliniece Mirdza Zīvere.

Šovs «Izklausies redzēts» ik svētdienu 20:00 un šova aizkulises ik pirmdienu Bez Tabu 19:30 kanālā TV3.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu