Foto: Bedres pašas no sevis neaizaug! (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien «Apollo» redakciju sasniedza kādas izmisušas Purvciema iedzīvotājas vēstule, kura sūdzas par iespaidīgu bedri viņas mājas pagalmā. «Pirms gandrīz gada tur bija maza bedre, tad vasarā to sāka «labot», bet pameta šādu... Visas iestādes sūta viena pie otras, un atbild, ka nav atbildīgas par to,» raksta Stirnu ielas 49a nama iedzīvotāja.

«Ko darīt mums, iedzīvotājiem, un kurš tagad to salabos?» bezspēcību neslēpj iedzīvotāja, tāpēc «Apollo» nolēma noskaidrot, kurš par šo bedri ir atbildīgs.

«Dzīvojamā māja Stirnu ielā 49a un ar to funkcionāli saistītais zemes gabals ir dzīvokļu īpašnieku kooperatīvās sabiedrības (DZĪKS) «Purvciems» apsaimniekošanā, līdz ar to arī par visām apsaimniekošanas problēmām iedzīvotājiem jāvēršas pie apsaimniekotāja,» «Apollo» uzzināja Rīgas domes Satiksmes departamentā (RDSD).

DZĪKS «Purvciems» adrese ir Vaidavas ielā 1- 48; tālrunis- 67565681; 67564800, noskaidroja RDSD un informēja, ka pēc pašvaldības pasūtījuma šajā vietā nekādi remontdarbi nav veikti.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu