Foto: bērnudārza «Rotaļa» atklāšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien, 14.martā, pirmā darba diena bija jaunajai pirmsskolas izglītības iestādei «Rotaļa», portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, atklājot jauno bērnudārzu, teica: «Mums izdevās šeit atvērt jaunu bērnudārzu, veicot izglītības iestāžu tīkla pilnveides pasākumus. Tas ir labs piemērs, kā mēs varam racionāli izmantot savus īpašumus, nodrošinot tik nepieciešamās vietas bērnudārzos.»

Savukārt Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks atzina: «Ir prieks par to, ka Rīgā ir atkal viens jauns, moderns bērnudārzs, kura renovācija Rīgas pašvaldībai izmaksāja vairāk nekā 260 tūkstošus latu. Novēlu, lai bērni šeit justos labi un droši, un ar prieku nāktu uz jauno bērnudārzu.» Viņš arī atzīmēja, ka pašvaldība turpinās renovēt pirmsskolas izglītībai piemērotas ēkas, gan arī ir iecerējusi palielināt vietu skaitu, sadarbojoties ar privātajiem bērnudārziem.

Jaunā pirmsskolas izglītības iestāde «Rotaļa» (Lauku ielā 2 b) iekārtota bērnudārza vajadzībām piemērotā ēkā, kura atbrīvojās, īstenojot skolu tīkla pilnveides pasākumus. Rīgas pašvaldībai jaunā pirmsskolas izglītības iestāde izmaksāja vairāk kā 262 000 latu, tajā skaitā, teritorijas labiekārtošana, telpu aprīkojums, kā arī būvfirma «BCC & LT» veiktie renovācijas darbi. Papildus tam 43 tūkstoši latu atvēlēti inventāra iegādei.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestādē «Rotaļa» iespējams uzņemt 90 bērnus, to apmeklēs bērni no pusotra gada vecuma, un tajā darbosies piecas grupiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu