Foto: Gatavošanās «Stipro skrējienam» uzņem apgriezienus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aptuveni trīs nedēļas pirms «Stipro skrējiena» pārbaudīt savus spēkus un atklāt skriešanas aktivitātes brīvā dabā citādāk pieteikušies jau vairāk nekā divi tūkstoši dalībnieku. Sagatavošanās darbi un trases celtniecība norit pilnā sparā, dušu problēma atrisināta un zinām, ka laika apstākļi uzlabosies un tas pasākuma norisi neietekmēs. 

Šobrīd šim sportiskajam piedzīvojumam pieteikušies 2095 dalībnieku - 244 sievietes, 783 vīrieši un 267 komandas. Dalībnieku aktivitāte, sākoties labākiem laika apstākļiem un tuvojoties pavasarim, palielinās, tādēļ ir cerība, ka šogad tiks pārspēts iepriekšējo skrējienu dalībnieku skaita rekords.

Sagatavošanās darbi un trases būvniecība kinopilsētā «Cinevilla» norit jau kopš 1. aprīļa. Tiek uzlaboti un pārbūvēti visiem jau zināmie šķēršļi, bet noris arī jauno celtniecība. Piektā Stipro skrējiena trases garums ir 8 km un būs kaut kas pavisam jauns. Katram šķērslim klāt piebūvēts papildus apgrūtinājums, kas sarežģīs katra šķēršļa pārvarēšanu un padarīs šo pasākumu vēl aizraujošāku.

Pasākuma organizatori jau vienojušies par citādāku laika kontroles sistēmu. Šogad katrā dalībnieka starta numurā būs iestrādāts svītru kods, kas dos iespēju saīsināt rezultātu apstrādāšanas laiku.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi un atsauksmes, šogad organizatori ir īpaši domājuši par iespēju nodrošināt Stipro skrējiena dalībniekiem nomazgāties pēc trases veikšanas. Šo iespēju galvenokārt nodrošinās «Hansgrohe» lielā dušu automašīna, kas speciāli šim pasākumam atbrauks no Vācijas.

Pagājušonedēļ klausītāju un skatītāju vērtējumam nodota pavisam jauna Stipro skrējienam veltīta dziesma, kura aicina cilvēkus nebaidīties no šī lielā pārbaudījuma un piedalieties.

Biedrības «Par stipru Latviju!» sociālo tīklu profilos katru dienu tiek publicēti šī gada šķēršļu foto un aprīļa beigās varēs redzēt pilnu šī gada trases shēmu. Norisinās dažādi konkursi, kur pasākuma atbalstītāji aicina pieteikties gan individuālos skrējējus, gan komandas, kur katru dienu izlozē tos, kuri saņems dažādas pārsteiguma balvas.

  • Pieteikšanās trakākajam skrējienam Latvijā turpinās. Aizpildīt pieteikuma anketu pasākuma mājaslapā vari līdz pat 3. maijam.
  • Organizatori vēlas atgādināt, ka vēl šonedēļ var pieteikties par zemāku cenu. Dalības maksa individuālajiem skrējējiem ir 12.50 Ls un komandām 60 Ls.

Sīkāka informācija mājas lapā «stiproskrejiens.lv».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu