Foto: Grigaļa un Tālberga vadītās laika ziņas papildinās jauns grafiskais noformējums (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT Ziņu dienests turpina attīstīties un Ziemassvētku vakarā, 24.decembrī, LNT Laika ziņu skatītājiem tiks vēstītas laika prognozes no jaunas studijas. Turpmāk LNT Laika ziņu vadītāji Māris Grigalis un Kristaps Tālbergs raidījumos «900 sekundes», «LNT Dienas ziņas», kā arī «LNT Ziņās» 20:00 vēstīs par gaidāmo laiku no mūsdienīgas un plašas studijas, kas ikvienam skatītājiem ļaus vieglāk uztvert informāciju. 

Viens no jaunumiem ir LNT Laika ziņu studija, kas ļaus pasniegt ziņas oriģinālā, jaunā veidā ar daudz augstāku kvalitāti, skatītājiem tās būs vieglāk uztveramas. Turklāt, šāds laika prognozes pasniegšanas veids būs jauns un Latvijas televīziju laika ziņu raidījumos līdz šim neredzēts. Ziemassvētku vakars, 24.decembris, būs pirmā reize, kad LNT Laika ziņas pie skatītājiem dosies jaunajā vizuālajā noformējumā – studijas grafiskais izskats kļuvis dinamiskāks un vizuāli plašāks un atrasts veids, kā daudz veiksmīgāk izcelt galveno.

LNT laika ziņu vadītājs Kristaps Tālbergs: «Esam priecīgi, ka LNT Laika ziņas, sākot ar Ziemassvētkiem, iegūs jaunu grafisko noformējumu, kas vēl efektīvāk un skaidrāk palīdzēs mums ziņot par gaidāmajām laikapstākļu izmaiņām. Turpmāk LNT Laika ziņas piedāvās prognozes vēl lielākam skaitam pilsētu Eiropā un Latvijā, un ticam, ka tas ļaus skatītājiem vēl labāk saprast gaidāmās laikapstākļu izmaiņas un attiecīgi tām sagatavoties. Sadarbībā gan ar vietējiem, gan Eiropas un pasaules meteoroloģijas centriem LNT Laika ziņās būs iespēja uzzināt jaunāko un precīzāko informāciju par visu, kas saistīts ar dabu un izmaiņām tajā. Es un kolēģis Māris Grigalis arī turpmāk veidosim LNT Laika ziņu fotokonkursu, kas kļuvis par neatņemamu sastāvdaļu un trīs gadu laikā no skatītājiem esam saņēmuši aptuveni 35 000 fotogrāfiju ar dažnedažādām dabas parādībām un novērojumiem. Uz tikšanos jaunajās LN Laika ziņās!»

Jaunā studija ir vēl viens liels solis pretī attīstībai. Pēdējā gada laikā LNT Ziņu dienestā ir veikti būtiski ieguldījumi, 2012.gada vasarā tika iegādāts jauns 3D studijas tehniskais aprīkojums raidījumam LNT Ziņu TOP 10. Savukārt šī gada pavasarī pārējie LNT Ziņu dienesta raidījumi 900 sekundes, LNT Dienas ziņas, LNT Ziņas sešos un LNT Ziņas 20:00 ieguva gaišāku un modernāku studijas vizuālo noformējumu, kas piešķīra svaigu skatu ierastajai ikdienai.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu