Foto: Holivudas bulvārī tapuši Roberta de Niro nospiedumi (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Divkārtējais «Oskara» balvas laureāts Roberts de Niro pirmdien atstāja savu plaukstu un pēdu nospiedumus betonā Holivudas bulvārī pie slavenā kinoteātra «TCL Chinese Theatre».

«Aktieris Džo Peši teica, ka kādreiz es būšu līdz potītēm cementā, taču diez vai viņš ar to domāja ko šādu,» jokoja aktieris, kurš savā 40 gadus ilgajā karjerā filmējies vairākās filmās par gangsteriem.

«Saka, ka katram filmu industrijas darbonim ir trīs mājas - viena, kurā tie dzīvo, viņu pirmās sievas māja un Holivuda,» teica de Niro. «Es mīlu Ņujorku, bet esmu arī lepns Holivudas pilsonis. Paldies par šo pagodinājumu un paldies, ka liekat man justies kā mājās.»

De Niro, kurš 2002.gadā dibināja Tribekas filmu festivālu, šomēnes pretendē uz savu trešo ASV Kinoakadēmijas balvu par otrā plāna lomu komēdijā «Silver Linings Playbook» («Optimista stāsts»).

Filmas režisors Deivids Rasels uzslavēja de Niro par jūtīgumu, kas bija vajadzīgs, lai nospēlētu no psiholoģiskiem traucējumiem sirgstoša vīrieša tēvu. «Kad mēs pirmoreiz kopīgi izlasījām scenāriju, viņš raudāja, jo pazina cilvēku, kas cieta no maniakālās depresijas,» atminējās Rasels. «Daudzām ģimenēm šī cīņa ir pazīstama, un viņiem tad jāatrod tāda pati mīlestība, kādu Roberts ienesa filmā.»

De Niro ieguvis prestižo «Oskara» balvu par galveno lomu filmā «Raging Bull» («Satrakotais vērsis»), kā arī otrā plāna lomu mafijas drāmā «The Godfather: Part II» («Krusttēvs 2»).

Viņa plaukstu un pēdu nospiedumi atrodas «TCL Chinese Theatre» pagalmā blakus tādu kino leģendu kā Merilinas Monro, Elizabetes Teilores, Breda Pita un Džordža Klūnija nospiedumiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu