Foto: «IMDB» tops nosauc 10 gada lielākās kinozvaigznes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Baleta drāmas «Black Swan» («Melnais gulbis») aktrises Natālija Portmane un Mila Kunisa nonākušas interneta vietnes «IMDB.com» populārāko aktieru un aktrišu topa virsotnē, izstumjot no pirmās vietas Džoniju Depu, kas tur atradās sešus no pēdējiem septiņiem gadiem. Tagad «Karību jūras pirātu» franšīzes zvaigzne atrodas topa trešajā vietā.

2011.gada lielāko kinozvaigžņu TOP 10 apskatiet FOTOGALERIJĀ.

Ceturtajā vietā nonākusi amerikāņu aktrise Emma Stouna, kas šogad saņēmusi nomināciju «Zelta globusa» balvai par savu aktierspēli komēdijā «Easy A» («Vieglas uzvedības teicamniece»). Stouna spēlē galvenajā lomā arī drāmā «The Help» («Kalpone»), kas ne tikai guvusi lielus komerciālus panākumus, bet arī saņēmusi dažādas balvas un nominācijas.

Piecinieku noslēdz filmas «Thor» («Tors») aktieris Kriss Hemsvorts. Viņam pa pēdām seko zinātniskās fantastikas vesterna «Cowboys & Aliens» («Kovboji un citplanētieši») zvaigzne Olīvija Vailda, drāmas «Winter's Bone» aktrise Dženifera Lorensa, kā arī Džordžs Klūnijs, kas šogad bija skatāms uz kinoteātru ekrāniem filmās «The Ides of March» («Marta īdas») un «The Descendants» («Pēcteči»).

Desmitnieku noslēdz Raiens Goslings un Kristians Beils.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu