Foto: Japānis sajūsmā par «brīnumaino atkalredzēšanos» pēc postošā cunami

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Motocikls «Harley-Davidson», kas pērn Japānā pazuda pēc postošā cunami, atrasts Kanādai piederošas salas pludmalē. Motocikls atrasts aptuveni 6400 kilometrus no vietas, kur tas bija redzēts pēdējo reizi.

«Washington Post» interneta vietne vēstī, ka motocikls bijis lielā, baltā konteinerā, kur to turēja tā īpašnieks Ikou Jokojama.

«Bez šaubām tas [motocikls] ir mans. Tas ir brīnumaini,» sacīja priecīgais motocikla īpašnieks telekanālam «Nippon», kad viņam parādīti motocikla foto.
 
ASV medijs ziņo, ka Jokojama pēc postošā cunami, kas Japānu skāra pērn martā, zaudējis trīs ģimenes locekļus, bet tagad mitinās pagaidu miteklī Mijagi prefektūrā.

Kanādietis Pīters Marks, kurš motociklu atrada, paziņojis, ka nespēj noticēt, ka kaut kas tāds var aizpeldēt pāri okeānam. Kanādietis braucamo atradis 18.aprīlī, un tas bijis ar pamatīgu korozijas kārtu.
 
Tiek ziņots, ka motociklu tā atradējs sūtīs atpakaļ tā īpašniekam.

kāds japāņu zēns nokļuva mediju uzmanības centrā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu