Foto: Kā Raimonds Pauls Platīna disku saņēma (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien Raimonda Paula antoloģijas albums «Mūsu Maestro Raimonds Pauls» saņems Platīna disku, aģentūru LETA informēja «Mikrofona ieraksti».

Albums balvu saņems par vairāk nekā 9000 pārdotu kopiju. Albumu «Mūsu Maestro Raimonds Pauls» pērnā gada rudenī izdeva starptautiskā izdevniecība «Reader’s Digest» sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti».

«Mikrofona ierakstu» pārstāvis norādīja, ka faktiski albums ir sasniedzis pat četrkārtēju platīna statusu, jo tas sastāv no četriem kompaktdiskiem un Daigas Mazvērsītes grāmatas par Paula dzīvi un daiļradi. Albumā hronoloģiskā secībā apkopoti populārās mūzikas ieraksti, kas tapuši laika posmā no pagājušā gadsimta 60.gadiem līdz mūsdienām. Tajā dzirdamas latviešu estrādes balsis no Zdzislava Romanovska un Noras Bumbieres līdz Laimai Vaikulei, Ancei Krauzei un Normundam Rutulim.

«Mikrofona ierakstu» valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve norādīja, ka laikā, kad mūzikas ierakstu tirāžas turpina kristies, izdevēji meklējuši jaunus tirdzniecības veidus. Sadarbība ar «Reader’s Digest» un viņu pasta sūtījumu izplatīšanas metodi sniedza apliecinājumu tam, ka cilvēki joprojām ir gatavi iegādāties augstvērtīgus ierakstus, ja vien viņus sasniedz kvalitatīvs un pievilcīgs piedāvājums, stāstīja Mīlgrāve.

«Reader’s Digest» visā pasaulē tirgo preces pa pastu un ir slaveni ar augstas kvalitātes grāmatām, ko latviešu valodā kopš 2010.gada tulko apgāds «Jumava».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu