Foto: Kamerona Diaza gūlusies zem skalpeļa?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Rietumu mediji pēdējā laikā apspriež Kameronas Diazas (39) izskatu. Viņai ir ne tikai jauns matu griezums. Pludmales foto liek domāt par plastiskās ķirurģijas brīnumiem, vēsta «[s:40460]».

Kamerona Diaza vienmēr bijusi sportiska dāma. Viņas pēdējā laika lielākā aizraušanās ir sērfošana un tam ir rezultāts - viņas ķermenis ir slaids un muskoļots, tomēr sportisko formu īpašniece nekad nav varējusi izcelties ar iespaidīgiem apaļumiem krūšu rajonā. Viņa ne reizi vien teikusi, ka vēlētos vijīgāka formas, bet, diemžēl, viņai neesot tāds ķermeņa tips. Paparci, kas nesen pieķēruši Diazu peldkostīmā, atpūšoties Havaju salās, pamanījuši izmaiņas aktrises aprisēs. Tomēr, jāatzīst, ka korekcijas veiktas saprāta robežās un formas palielinātas pavisam nedaudz.

Kamerona līdz šim apgalvojusi, ka, izņemot lauztā deguna korekciju, neko sevi mainījusi neesot, bet viņa noteikti pieļauj tādu iespēju, ka, gadiem ejot, lūgs plastiskā ķirurga palīdzību.

Aktrises starojošais un jauneklīgais izskats Parīzes modes nedēļā, uzjundīs baumas arī par botoksa injekcijām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu