Foto: Kluba «Just» ballītē duets Aleks Silvērs un Liera Štein prezentē singlu «Dari to» (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12.decembra naktī Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) - viena no vadošajām Latvijas privātajām augstskolām –  noslēdza savu mācību gadu «Just» klubā ar košu  Jaungada Masku balli. Pasākuma ietvaros studentiem uzstājās jauno talantu šovu dalībniece Kristīne Šomase,  vokāliste Vicky Miloradova no Ukrainas, saksofonists Sergejs Boicovs, kā arī nesen izveidotais mūziķu duets Aleks Silvērs un Liera Štein, kuri balles ietvaros prezentēja singlu «Dari to».

Latvijas dziedātājs Aleks Silvērs, kurš līdz šim izpelnījies popularitāti ar savu hītu «Vakars», kas ir ieņēmis augstas pozīcijas Latvijas topos un TV mūzikas kanālos, šobrīd veiksmīgi sadarbojas ar jaunu un talantīgu dziedātāju Lieru Štein, kura pazīstama kā dažādu Latvijas un ārzemju šovu programmu soliste. Sadarbības rezultātā tapis abu mākslinieku dueta pirmais kopsdarbs - mūzikas singls «Dari to».

Dziesmā izpildītāji aicina klausītājus priecāties un novērtēt katru dienu un tās notikumus. «Lai kas arī nenotiktu - ir jāsmaida, jāatļaujas būt laimīgam un jādzīvo tā, it kā katra diena būtu pēdējā!» par kopdarba ideju stāsta Aleks Silvērs.

«Jādejo, jādzied, jāizklaidējas, jāuzlabo viens otram garastāvoklis un jāsniedz pozitīvas emocijas, kā arī nepievērst uzmanību dzīves sarežģījumiem! Galvenais dzīvē ir mīlestība, jo tieši mīlestība palīdz virzīties uz priekšu un pārvarēt grūtības! Dari, atļaujies un viss izdosies!» Tieši šādu domu mākslinieki grib vēstīt auditorijai.

Dziesmas «Dari to» vārdus latviešu valodā sacerējis pats Aleks Silvērs, bet mūzikas autors ir ārzemju komponists Robins Fletčers (Robin Flatcher), kurš arī veidojis dziesmas aranžējumu. Singlam tapis arī video klips. Video klipa montāžu veicis Latvijā pazīstamais kinorežisors Edgars Punculis.

Izpildītāju tuvākajos plānos - jaunas, šoreiz liriskas dziesmas tapšana un prezentācija, kā arī otrā video klipa uzņemšana. Viens no galvenajiem Aleksa un Lieras mērķiem ir albuma izlaišana, kura dziesmas plānots virzīt Latvijas radio stacijās, kā arī nakts klubos. Izpildītāji tiecas radīt emociju pilnas dziesmas, kuras klausītāji gribēs dzirdēt atkal un atkal, un ar to pašu duets varēs piepildīt savu lielālo sapni - ar savu mūziku iekarot publikas sirdis.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu