Foto: Kondrašina erotisko kalendāru skaistuļu retrospekcija (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergejs Kondrašins

Fotogrāfs Sergejs Kondrašins, kurš plašai publikai zināms pateicoties ikgadējiem, ekskluzīviem erotiskajiem kalendāriem, gatavojas jaunā - pēc skaita astotā - kalendāra prezentācijai. Kamēr tā tuvojas, fotogrāfs nolēmis izveidot retrospekciju - vērienīgu iepriekšējo kalendāru un arī citu darbu izstādi-izpārdošanu. FOTOGALERIJĀ VARAT APSKATĪT VIETĒJO SLAVENĪBU FOTOGRĀFIJAS.

Astoņu kalendāru tapšanas procesā piedalījušās ne tikai modeles, bet arī daudzas slavenas skaistules: Linda Leen, Yana Key, Agnese Zeltiņa, Agnese Vārpiņa, Maija Silova, Anna Lieckalniņa, Žanete Skarule, Dana Dombrovska, Aleksandra Kurusova, Amber, Sindija Vilde, Elza Leimane-Martinova, Elli U, Anna Rozīte un Ieva Adams.

Kalendāru fotosesijas notikušas: Portugālē, Marokā, Austrijā, Horvātijā, Itālijā, Grieķijā un Francijā.

«Šādu izstādi būtu loģiski veidot par godu projekta desmitgadei,» atklāj projekta «calendar.lv» vadītāja Bogdana Kondrašina, «bet mums ir objektīvs iemesls šo izstādi veidot tieši tagad. Nākamo gadu mēs pavadīsim ceļojot. Atbrīvojot māju, radās jautājums, kur lai liek 100 lielformāta izstāžu fotogrāfijas. Sergejs jau atrada noliktavu, tomēr, es padomāju, vai tiešām mēs to dēļ tā pūlējāmies, lai tās tagad apputētu kādā noliktavā? Turklāt lielāko daļu fotogrāfiju ir redzējis ierobežots cilvēku loks, tikai viena vakara ietvaros. Bet noteikti ir vēl cilvēki, kurus šis projekts interesē un esmu pārliecināta - viņi priecāsies redzēt šī projekta dažādos etapus, kur apkopti vienuviet.»

Izstādi atklās 13. decembrī, plkst 17:00, t/c «Sky &More». Izstāde būs apskatāma vismaz mēnesi, kaut arī pilnā apjomā to varēs aplūkot tikai pāris pirmās dienas.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu