Foto konkurss: «Mans pirmais darbiņš» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liega

Interneta portāls «Apollo» sadarbībā ar LEGO® DUPLO® rīko bilžu konkursu mazuļu vecākiem - «Mans pirmais darbiņš».

Konkursā no 3. līdz 12.decembrim aicināti piedalīties vecāki un dalīties ar fotogrāfijām, kurās redzams mazulis, veicot kādu savu pirmo darbiņu.

Dalies ar fotogrāfiju un, iespējams, tieši tu būsi kāds no pieciem laimīgajiem, kas savā īpašumā iegūs lielisku balvu no LEGO® DUPLO®.

Konkursa uzvarētājus noteiks žūrija. Uzvarētāju paziņosim 13.decembrī.

Bildes varat iesūtīt, izmantojot virs foto redzamo attēlu iesūtīšanas formu.

Informācija par balvu:

Jaunie LEGO® DUPLO® produkti palīdz attīstīt bērnu pirkstiņu kustības un socializēšanās spējas.

Pēdējo gadu aizraujošākie LEGO® DUPLO® produkti ir DUPLO klucīši ar riteņiem un aukliņu vilkšanai. Jaunā produktu līnija ir īpaši veidota bērniem vecumā no 1,5 līdz 3 gadiem; to sastāda trīs dažādi produkti radošām un iztēles bagātām rotaļām.

«Mēs zinām, ka aptuveni pusotra gada vecumā bērni bieži sāk spēlēties patstāvīgi, tādēļ mūsu jaunā rotaļlieta «līdzi vilkšanai» būs gaidīts jaunums, jo tas ļaus rotaļai būt kustīgākai un aktīvākai,» teic LEGO Mārketinga vadītāja Baltijā Liene Sileniece.

LEGO DUPLO produktu mērķis ir drošība un jautra spēlēšanās, ļaujot bērniem izpaust savu radošumu un iztēli caur rotaļīgu mācīšanos. Ar savām pārdomām par to dalās CreaKids bērnudārza vadītāja ar lielu pieredzi bērnu attīstībā Daina Kājiņa: «LEGO konstruktori ir kopā ar privāto pirmskolu CreaKids jau kopš tās dibināšanas, jo, kā gadu gaitā uzkrātā pieredze pirmsskolas izglītības jomā ir pierādījusi, LEGO izglītojošie konstruktori ir vislabākais piedāvājums rotaļlietu klāstā pirmsskolas vecuma bērniem. Sīkās pirkstu motorikas un muskulatūras attīstība, iztēles pilnveidošanās, kā arī komunikācijas prasmju veidošana vairākiem bērniem kopīgi ceļot sevis iedomāto LEGO fantāzijas būvi – tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko LEGO produkti var sniegt bērniem, un tikai daži no iemesliem, kādēļ LEGO DUPLO mazākajiem un LEGO konstruktori lielākajiem nodrošina iespēju darboties gan rotaļnodarbībās, gan brīvajā laikā. Kā bērni paši atzīst, LEGO konstruktori ir «forši, jo, ja arī pašam nesanāk, tad vecāki var palīdzēt. Tie noder gan bērnudārzā, gan jebkurā mājā. Pat mākslinieki var izgatavot no tiem interesantas lietas. LEGO klucīši ir izdomāti, lai nebūtu jāspēlējas ar vienu un to pašu mantu atkal un atkal, jo no tiem var būvēt pilis, mašīnas, mājas, dzīvniekus.»

„«Ilgstspējīga rotaļa» ir tas, kas padara LEGO DUPLO produktus pirmsskolas bērnu rotaļlietu kategorijā tik unikālus. DUPLO klucīši nekļūst lieki, bet var tikt lietoti atkal un atkal, lai realizētu jaunas idejas. Un, kad bērni izaug, klucīši bieži tiek nodoti tālāk citiem mazajiem lietotājiem. Kopumā DUPLO ir lieliska vērtība atbilstoši ieguldītajiem līdzekļiem un sniedz neskaitāmas rotaļu iespējas,» piebilst LEGO Mārketinga vadītāja Baltijā Liene Sileniece.

Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Tajā atrodama arī spēļu sadaļa, kur drošā tiešsaistes vidē bērni var rotaļāties ar skaņām un animāciju.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu