Foto: Latvijā zināmi mūziķi atdarina pasaules zvaigznes. Vai atpazīsti? (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 lielais svētdienas šovs «Izklausies redzēts» sāksies jau pavisam drīz, to vadīs pieredzes bagātais dziedātājs Lauris Reiniks un šovs ļaus ikvienam izbaudīt aizraujošus priekšnesumus desmit nedēļu garumā. Pasaules slavenāko zvaigžņu ādā iejutīsies Latvijā zināmas dziedātājas Olga Rajecka, Samanta Tīna, Liene Greifāne, Agnese Rakovska, viņām pievienosies Roberto Meloni, Ralfs Eilands, Rihards Lepers un Dainis Skutelis. Savukārt dalībnieku sniegumu vērtēs profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs Jānis Šipkēvics, Baiba Sipeniece-Gavare un Valdis Lūriņš. 

Jaunā šova vadītājs Lauris Reiniks tupina: «Ar prieku pieņēmu TV3 piedāvājumu vadīt šovu, jo man vienmēr patīk darīt kaut ko jaunu un nebijušu. Šāds šovs Latvijā vēl nav bijis, bet pasaulē jau ir ļoti populārs. Arī Latvijas skatītājiem tēma nebūs sveša, jo mēs ļoti labi zinām kas ir popiela. Šī būs daudz augstāka līmeņa un dzīvā popiela, kurā mūziķiem būs iespēja sevi parādīt no visdažādākajām pusēm. Un tas viss, krāšņi, izklaidējoši un viegli! Domāju, ka cilvēki šovu ātri iemīļos un jutīs līdzi varoņiem katru nedēļu.»

Iepazīstieties ar dalībniekiem

«Izklausies redzēts» dalībnieki būs astoņas Latvijā plaši pazīstamas personības, kuru galvenais uzdevums būs iejusties pasaules slavenu mākslinieku vai Latvijā atpazīstamu dziedātāju tēlā, to atveidojot iespējami tuvu oriģinālajam sniegumam. Ik nedēļu citā pasaulslavenas zvaigznes tēlā iejutīsies Latvijā pazīstami un cienīti dziedātāji – Olga Rajecka, Samanta Tīna, Liene Greifāne, Agnese Rakovska, Roberto Meloni, Rihards Leperis, Ralfs Eilands un Dainis Skutelis.

R.Meloni atzīst, kādēļ piedalās šovā: «Es ar lielu sajūsmu sekoju šim šovam līdzi Itālijā, kas pagājušā gadā tur bijis skatītākais un apspriestākais šovs Itālijā. Šovā «Izklausies redzēts» vēlos eksperimentēt, piedāvāt skatītājiem citu Roberto un patiesībā, kurš gan negribētu iejusties lielu zvaigžņu ādā vismaz vienu reizi dzīvē?»

Tādu zvaigžņu kā pasaulslavenā Tīna Tērnere (Tina Terner), Selīna Diona (Celin Dion), leģendārā estrādes primadonna Alla Pugačova, afroamerikāņu džeza muzikants, trompetists Luisa Ārmstronga (Luis Armstrong), dienvidkorejiešu reperis Psy, kurš plašāk atpazīstams ar savdabīgo dziesmu «Gangnam style», Eimija Vainhousa (Amy Winehouse), Latvijā tik mīlētie Edgars Liepiņš un Ilmārs Dzenis.

«Iejusties citu mākslinieku ādā, mēģināt viņus atdarināt gan ar mīmiku, gan ar balsi, tas būs īsts izaicinājums. Kopumā jūtu, ka šis būs pozitīvākais šovs, kāds Latvijā līdz šim ir bijis. Iesaku skatīties gan lieliem, gan maziem, gan latviešu, gan ārzemju mūzikas faniem,» tā L.Greifāne

Vērtēs profesionāla žūrija

Dalībnieku priekšnesums ik nedēļu vērtēs profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs radio Star FM ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un Latvijas Nacionālā teātra režisors un aktieris Valdis Lūriņš. Katrā raidījumā žūrijas locekļi astoņu dalībnieku priekšnesumus varēs vērtēt, liekot punktus no 4 līdz 12. Papildu tam, visiem dalībniekiem katra raidījuma beigās tiks doti pieci punkti, lai tos piešķirtu kādam kolēģim, kurš bijis labākais. Tas dalībnieks, kurš iegūs visvairāk punktu, arī kļūs par konkrētā raidījuma uzvarētāju.

Neviens no šova dalībniekiem netiks izbalsots no «Izklausies redzēts» līdz pat finālam. Visi, no pirmā līdz devītajam raidījumam iegūtie punkti, uzkrāsies. Četri dalībnieki, kas līdz devītajam raidījumam un tā laikā būs ieguvuši visvairāk punktu, iekļūs finālā. Savukārt šova uzvarētājs fināla reizē tiks noteikts skatītāju balsojumā, un galvenā balva tiks ziedota dalībnieka izvēlētam labdarības mērķim.

Jau šobrīd dalībnieku vidū valda satraukums par priekšnesumu izdošanos un to vērtēšanu. R.Eilands apstiprina: «Šovu gaidu ar satraukumu, jo tas ir pārbaudījums un izaicinājums man un manām atdarināšanas spējām. Galvenais, ka man nav ne jausmas, kas no tā visa sanāks, bet zinu droši, ka tas, kas būs sanācis – būs interesanti un netipiski man. Parasti visos priekšnesumos es ielieku savas sajūtas, bet šoreiz uzdevums ir diametrāli pretējs. Aizmirsti sevi un pārtopi par citu cilvēku!»

Godalgotas grima un stila mākslinieces

Šovā «Izklausies redzēts» ļoti būtiska loma būs stilistiem un grima māksliniekiem. Lai pilnvērtīgi varētu notikt pārtapšana par citu cilvēku, tiks ieguldīts milzīgs, laikietilpīgs un sarežģīts pārvērtību meistaru darbs. Augsti novērtēti un pieredzes bagāti grimētāji rūpēsies, lai dalībnieki būtu maksimāli līdzīgi zvaigznēm. Viena no pārvērtību meistarēm būs Starptautisku atzinību ieguvusi, Latvijā profesionālākā grima un matu māksliniece Emīlija Eglīte. E.Eglīte ir ieguvusi Emmy balvu par grimu filmā Irēnas bērni, kā arī ir iepriekš strādājusi pie Eiropas, Krievijas, Amerikas kinofilmām kopā ar pazīstamākajiem pasaules režisoriem.

Grimētāju komandas sastāvā būs arī matu un grima māksliniece Mārīte Gaidele, kurai ir milzīga pieredze televīzijas šovu dalībnieku un vadītāju grimēšanā. M.Gaidele kā grima māksliniece piedalījusies arī vairāku kinofilmu tapšanā un pašmāju seriālu veidošanā. Dalībniekus grimēs arī Latvijas Nacionālās operas grimētāja Dace Caica, kura ir veidojusi vizuālos tēlus pieprasītākajām operas izrādēm Latvijā, piedalījusies dažādos televīzijas projektos un strādājusi filmu un seriālu uzņemšanas laukumos. Par dalībnieku tēlu veidošanu rūpēsies imidža skolas–studijas Unastyle dibinātāja Una Bernatoviča, kura ir daudzu starptautisku konkursu dalībniece un uzvarētāja, starptautiskās kategorijas tiesnese un konkursu trenere. U.Bernatovičai tēla veidošanu uztic mūziķi un dziedātāji, foto un televīzijas projektu veidotāji. Savukārt par šova dalībnieku tērpiem rūpēsies māksliniece Indra Salceviča, kura ir viena no pieprasītākajām tērpu māksliniecēm Latvijā, veidojusi īpaši dizainētus tērpus neskaitāmām Latvijas slavenībām, daudzu tērpu kolekciju autore, vairāku Latvijas un starptautisku modes balvu ieguvēja.

«Bez Tabu» arī sekos šovam

Ik nedēļu šova «Izklausies redzēts» norisei klātienē sekos līdzi arī TV3 raidījuma «Bez Tabu» žurnālisti, lai par norisēm pirmdienas raidījumā vēstītu saviem skatītājiem. Gaidāmas intervijas, kurās dziedātāji atklās sajūtas pirms priekšnesuma, skatītāji varēs ieraudzīt visu interesanto, kas svētdienas vakarā palicis aiz kadra, ielūkoties aizkulisēs un atklāt, ko citi nezina.

Šova aizkulises un neredzētais – to atklās Kanāls 2

Līdz ar šova Izklausies redzēts sākšanos, Kanāls 2 saviem skatītājiem piedāvās unikālu iespēju – paviesoties šova Izklausies redzēts aizkulisēs. Uzziniet vairāk par dziedātāju priekšnesumiem, kā noritējusi gatavošanās uznācienam, cik viegli vai grūti bijis iemācīties dziesmas vārdus, vai viegli atdarināt zvaigznes raksturīgākās kustības. Kanāla 2 skatītāji varēs savām acīm ieraudzīt, kā profesionāli notiek profesionālā grima uzlikšana, parūkas un tērpa izvēle. Dalībnieki atklās, kā pārvarēt satraukumu un savaldīt emocijas, viņi dalīsies stāstos par pieņemto izaicinājumu – piedalīties televīzijas šovā. Tāpat sagaidāmas intervijas ar žūrijas pārstāvjiem, grima un stila māksliniekiem, kā arī šova veidotāju komandu.

Lielais svētdienas šovs «Izklausies redzēts» no 2.marta ik svētdienas vakaru 20:00 kanālā TV3.

Raidījums «Izklausies redzēts. Aizkulises» no 3.marta pirmdienās 22:00 Kanālā 2.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu