Foto: Latvijas skaistumkonkursā uzvar ukrainiete (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūrmalā, «Havana Lounge Club» noticis pirmā starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» grandiozais fināla šovs, kurā laurus plūca pārstāve no Ukrainas Aļona Šuba (Alyona Shuba). 

Konkursa rīkotāji, fonds «IntRIGA World» – Kristīne Lindenblate, Liene Skulme, Natālija Tumševica un Mainots Vecvagars - bija sarūpējis sešus galvenos titulus. Uzvarētājām kroņi tika pasūtīti ASV.

Fināla rezultāti:

  • «Mrs.Top of the World 2013» Skatītāju simpātija - Mrs.ASV
  • «Mrs.Top of the World 2013» uzvarētāja - Mrs.Ukraina
  • 1st Runner Up - Mrs.Uganda
  • 2nd Runner Up - Mrs.Slovākija
  • 3rd Runner Up - Mrs.Latvia
  • 4th Runner Up - Mrs.Bulgārija

Fināla šovā konkursantes žūrijas un skatītāju priekšā izgāja trīs reizes – kokteiļkleitās, kuras dalībniecēm šuva un dāvināja Latvijas zīmols «Vaide». Pelkostīmu iznāciens notika sadarbībā ar firmu «Tendence». Peldkostīmi palika meiteņu īpašumā. Trešais iznāciens un svinīgā apbalvošana notika skaistās vakarkleitās.

Fināla šova žūrija: titula «Mrs. Universe 2011» īpašniece - Marija Jerošenko, Krievija, starptautiskā skaistumkonkursa «Mis Bikini», kas notika Ķīnā uzvarētāja, vēl daudzu citu skaistumkonkursu dalībniece un skaistumkonkursa «Mis un Misters Ogre» rīkotāja - Diāna Kubasova, «Havana Lounge Club» pārstāvis - Evgenijs Novikovs, uzņēmēja Marika Ģederte, Eleksejs Telnovs - «Investtrade», Philippe Cohen - restorāns Paris's, Dmitrijs Stadņuks - «Old Captain Vip Village», Aleksandrs Kovaljevs - «Tendence», «SWH+» direktors Edmunds Kashevskis.

Laikā no 2. līdz 9. jūnijam starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» dalībnieces dzīvoja VIP apartamentos «Old Captain Vip Village». Transporta pakalpojumus nedēļas garumā nodrošināja «Bad Boys Toys», kas ir viena no vadošajām VIP transfertu kompānijām Baltijas valstīs ar filiālēm Rīgā un Tallinā. Uzņēmums nodrošina augstākās klases transporta pakalpojumus ar luksus klases BMW, MB un Maybach automašīnām.

Fināla šovu vadīja dziedātājs Roberto Meloni, šovmene Violeta Zefīrs un šovmenis Jurchello. Uz skatuves uzstājās Allas Duhovas Rīgas deju grupa «Todes», dziedātāja Fox Lima, Aminata Savadogo, Natālija Tumševica, Adelly, «DisCats», Liene Šomase, ielu vingrotāji – «Team Limitless», mākslas vingrotājas - Angelina Deičmane un Alīna Mičule, skaistumkonkursa «Mis un Misters Ogre» dalībnieki.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu