Foto: Liene Skulme un Gunita Irbe degustē pustūkstoti vērtu konjaku un laiko briljantus (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krišjānis Eihmanis

Jūrmalā «Rémy Martin» konjaka nams trešdien organizēja vakariņas un degustāciju par godu jaunākā konjaka «Rémy Martin Centaure de Diamant» atklāšanai Latvijā. Par dārgakmeni dēvēto un pustūkstoti vērto dzērienu bija ieradušies nobaudīt restorānu, bāru un viesnīcu īpašnieki un vadītāji, kā arī tādas dāmas kā Liene Skulme un Gunita Irbe.

Viņu vidū restorāna «36.līnija» īpašnieks Lauris Aleksejevs, muzikālā bāra «Pacho» īpašnieks Patriks Grīva un «Grand Palace» menedžere Svetlana Loeva. Savukārt citas sabiedrības dāmas - Liene Skulme un Gunita Irbe pēc konjaka degustācijas piemērīja rotas no salona «Shine» briljantu kolekcijas.

Jauno augstākās kvalitātes konjaku «Centaure de Diamant» prezentēja «Rémy Martin» konjaka nama vēstnieks no Francijas - Patrick Mariuz, kurš Latvijā viesojās pirmo reizi. Pēc degustācijas un vakariņām viesi turpināja baudīt vakaru smalkajās restorāna Giardino telpās, ar Patrick Mariuz apspriežot jaunā dzēriena garšas nianses un kūpinot cigārus. Dāmu uzmanību īpaši piesaistīja vairākus tūkstošus latu vērtā «Giorgio Visconti» briljantu rotu kolekcija no juvelierizstrādājumu modes salona «Shine», kas ikdienā tirdzniecībā nav pieejama.

Pasākuma apmkelētāju vidū bija arī «Studio 69» direktors Dainis Niedra, resotrānu «Wine Kitchen», «Sumo», «Kabuki», «Sushi Point», «Dadda» un «Makaroni» īpašnieks Andrejs Čepjolkins, restorāna «Degustāre» direktore un līdzīpašniece Kristīne Šamusa, uzņēmējs Jevgēņijs Tarvids un citi ar dzērienu un pārtikas nozari saistīti uzņēmēji un vadītāji.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu