Foto: Madonna ādas apģērbā reklamē sporta klubu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Madonnas kaislība un lielākā aizraušanās ir fitness. Ar sportu Madonna ir uz «tu» jau kopš bērnības. Viņa mīl dejot, vienalga, cik viņa ir nogurusi, tas viņu uzlādē un palīdz justies labāk, turklāt viņa sporto vismaz piecas reizes nedēļā. 

Viņa ir izmēģinājusi ļoti daudzas sportiskas aktivitātes. Joga, pilates un skriešana ir tikai dažas no tām. Tomēr viņa atzīst, ka viņai ļoti patīk frī kartupeļi, pica un saldējums un dažkārt to arī atļaujas.

Madonna slavenību vidū ir kļuvusi par fitnesa ikonu, un tieši tāpēc viņa ir izcila reklāma jaunam fitnesa klubam, kas otrdien atvērās Berlīnē. 55 gadus vecā Madonna atklāšanā bija ieradusies ar savu personīgo treneri Nikolu. Madonna bija ģērbusies ādas biksēs un jakā, ko rotāja dažādi metāliski akcenti, to kombinējot ar augstpapēžu kurpēm.

Madonna stāstīja, ka, viņasprāt, ir jākoncentrējas uz darbu un to, ko tu gribi, jo vienmēr būs cilvēki, kas par tavu darbu izteiks gan negatīvus komentārus, gan pozitīvus. Tāpēc jāturpina savs ceļš tā, kā tu pats to redzi, tas arī ir tas, ko viņa dara.

<span style="color:#800080;"><strong>Madonna Ņujorkā izraidīta no kinoteātra</strong></span>

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu