Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Foto: Mākslas akadēmijā - «plikņu orģijas dubļos» (112)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Noslēdzot mācību gadu, Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) notikusi Dizaina nodaļas Modes mākslas apakšnozares studentu radīto kolekciju modes skate «Pagalms». Skatē savus jaunākos tērpus demonstrēja 32 bakalaura un maģistra studiju programmu studenti. Kā jau Mākslas akadēmijā - skate tika atklāta ar kolorītu priekšnesumu:

«LMA Dizaina nodaļas gada noslēguma darbu skate ir burvīgs notikums, un šogad esam nolēmuši skates tapšanas procesā iesaistīt arī Scenogrāfijas nodaļas studentus, kuri veidos pasākuma telpas tēlu. Jaunajiem māksliniekiem un dizaineriem šī ir praktiska pieredze modes skates tapšanā, kas ir ļoti būtiska viņu turpmākajā profesionālajā darbībā un attīstībā. Dizaineriem - studentiem ir svarīgi veidot atgriezenisko saiti - sajust, kā viņu darbi atbalsojas publikā, gūst atzinību un atrod savu lietotāju,» stāsta LMA Modes mākslas nodaļas vadītājs profesors Aigars Bikše.

Komentāri (112)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu