Foto: Olimpiete Ikauniece ar draugu piedalījusies kaislīgā fotosesijā (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Latvijas vieglatlēte un Londonas olimpiete Laura Ikauniece daudzus sajūsmina ne tikai ar saviem sportiskajiem sasniegumiem, bet arī skaistumu. Daudzcīņniece īsi pirms došanās uz pasaules čempionātu vieglatlētikā piedalījusies pikantā fotosesijā. Fotogrāfa Aleksandra Sokolova studijā tapušas romantiskas un arī dramatiskākas ainas, kurās Laura fotografējusies kopā ar savu draugu - arī sportistu - Rolandu Ādmīdiņu.

Fotogrāfs Sokolovs atklāj, iemeslu kādēļ viņam bijis tik interesanti iemūžināt sportisko pāri. Izrādās Aleksandar hobijs ir skriešana, tādēļ viņam arī ir tuva vieglatlētika. Tā kā tūliņ sāksies vieglatlētikas Pasaules čempionāts Maskavā, Sokolovs nolēmis atbalstīt mūsu sportistus dāvājot viņiem šādu kaislīgu fotosesiju. «Viņi ir burvīgs pāris un man ļoti patika viņus fotografēt,» atklāj Sokolovs, «Kad sāksies čempionāts es turēšu īkšķus par Lauru. Es ļoti ceru ka ar savam fotogrāfijām man izdosies palielināt Lauras fanu skaitu un vispār pievērst uzmanību vieglatlētikai!»

Aleksandrs popularizē mūsu sportistus un cer, ka tā vairāk vērsīs jauniešu uzmanību, jo veselīgs dzīvesveids un sports ir ļoti svarīgs - svarīgāks par popmūzikas festivāliem.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu