Foto: Pamatīga avārija uz dzelzceļa pārvada Rīgā; veidojas milzīgs sastrēgums (78)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingus

Pirmdien uz dzelzceļa pārvada Kārļa Ulmaņa gatvē avarējusi kravas automašīna. Kamēr negadījuma vietā tiek novērstas avārijas sekas, veidojas pamatīgs sastrēgums. Autovadītāji ziņo, ka sastrēgums veidojas virzienā uz Rīgas centru, tas sniedzas līdz tirdzniecības centram «Spice».

Pirmdien pulksten 12:35 policija saņēma izsaukumu, ka netālu no dzelzceļa pārbrauktuves uz Vienības gatves no ceļa noskrējis kravas auto. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatēja avarējušu «Iveco» kravas automašīnu, kas savā ceļā bija apgāzusi arī ielas apgaismes stabu.

Autovadītājs līdz šim nezināmu iemeslu dēļ zaudējis kontroli pār savu transporta līdzekli, noskrējis no ceļa braucamās daļas un apstājies uz gājēju ietves. Negadījumā cietušo nav, «Apollo» informēja policijas pārstāvis Toms Sadovksis.

Negadījuma vietā ir traucēta satiksme un izveidojies sastrēgums, tāpēc policija aicina autovadītājus pēc iespējas izvēlēties citu braukšanas maršrutu.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu