Foto: Policija aicina atsaukties zagto mantu īpašniekus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar kolēģiem no Zemgales reģiona, izmeklēšanas laikā vairākos kriminālprocesos aizturējuši trīs personas un veikuši kratīšanu kādā mājā, kurā atraduši un atsavinājuši vairākus desmitus mantu, kuras, visticamāk, ir zagtas. VP mājaslapā ir aplūkojamas zagto mantu fotogrāfijas un policija aicina atsaukties attēlos redzamo mantu īpašniekus.

Starp atsavinātajām mantām ir dažādi darba un celtniecības instrumenti kā skrūvgriežņu komplekti, slīpmašīnas, urbjmašīnas un citi. Atsavināti arī vairāki motorzāģi, nozagtu automašīnu detaļas, riepas un citi priekšmeti.

Policija aicina iedzīvotājus, kas cietuši no citu personu pastrādātajiem noziegumiem, rūpīgi aplūkot attēlos redzamās mantas un gadījumā, ja mantas ir atpazītas, atkārtoti vērsties policijas iecirknī, kurā rakstīts iesniegums par zādzību vai zvanīt pa tālruni 25958075.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, zādzības notikušas ilgākā laika posmā visā Latvijā. Aizturētie zaguši gan automašīnas, gan dažādas mantas no automašīnām, garāžām, šķūņiem un māju pagalmiem.

Jaunumi

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu