Foto: Policija meklē bezvēsts pazudušu vīrieti (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No ģimenes arhīva

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki meklē bezvēsts pazudušu vīrieti

Kā portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte, bezvēsts pazudušais ir 1962.gadā dzimušais Indulis Zāģeris, kurš 15.janvārī ap pulksten 9.00 izgāja no adreses Salamandras ielā un neatgriezās.

Zāģeris pārvietojas ar tumši zilu automašīnu «Mercedes Benz E320» ar valsts numura zīmi FS - 441. 15.janvāra rītā ap plkst. 9.30 vīrietis manīts «Neste Oil Jugla» Brīvības gatvē 386, kur uzpildīja degvielu, bet tās pašas dienas vakarā ap plkst 23.00 pēdējo reizi manīts Ķegumā. Iespējams, vīrietis šobrīd atrodas ārpus Rīgas. Līdz šim brīdim Zāģera atrašanās vieta nav zināma.

Induļa Zāģera pazīmes – augums: 184 centimetri, vidējas miesas būves, iesirmi mati. Mugurā vidēja garuma tumšas krāsas mētelis.

Ikvienu, kam ir kāda informācija par Zāģera iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086678, 20269017 vai 110.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu