Foto: Rīga sniega varā; dubultojies negadījumu skaits

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar intensīvu snigšanu ielu un tiltu uzturētāji strādā pastiprinātā režīmā, veicot brauktuvju tīrīšanu un kaisīšanu ar pretslīdes materiāliem, «Apollo» informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dišlere.

Kā ziņo Satiksmes vadības centrs, braukšanas apstākļi ir atbilstoši laika apstākļiem, vietām satiksme ir apgrūtināta.
Kopumā ielās un uz tiltiem patlaban darbojas visas uzturēšanas uzņēmumu rīcībā esošās specializētās tehnikas vienības. Lai veiktu ielu un tiltu tīrīšanu un kaisīšanu, uzņēmumi norīkojuši uz tiltiem un satiksmes pārvadiem astoņas tehnikas, Latgales priekšpilsētā – sešas, Zemgales priekšpilsētā – sešas, Vidzemes priekšpilsētā – četras, Kurzemes priekšpilsētā – četras, savukārt centrā - divas.

Šobrīd, salīdzinot ar pirmdienu, dubultojies ceļu satiksmes negadījumu skaits. Kā portālam «Apollo» pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis, salīdzinot ar pirmdienu, kad uz ceļu satiksmes negadījumu notikuma vietām saņemti 34 izsaukumi, otrdien līdz plkst.18 saņemti jau 66 izsaukumi.

Līdz ar intensīvu snigšanu, autovadītājiem jārēķinās, ka satiksme būs lēnāka, līdz ar to, vadītāji aicināti ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka atsevišķos ielu posmos var veidoties sniega sanesumi, līdz ar to redzamība būs ierobežota.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu