Foto: Samanta Tīna ar koncertiem iepriecina karavīrus Afganistānā (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 4. līdz 11. novembrim pie Latvijas kontingenta karavīriem starptautisko operāciju rajonā Afganistānā viesojās viena no šī gada pieprasītākajām dziedātājām Latvijā – Samanta Tīna. Mūziķu viesošanās Afganistānā ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju, lai morāli un sociāli iepriecinātu Latvijas nacionālā kontingenta un partnervalstu karavīrus.

Samantai Tīnai šogad bija tas gods sniegt divus koncertus Mazāršarīfas militārājās bāzēs. Pirmais koncerts norisinājās karabāzē «Nidaros», bet otrs «CNL» bāzē.

«Man bija tas gods viesoties pie mūsu karavīriem Afganistānā un atbalstīt tos garīgi. Par šādu iespēju biju ļoti pagodināta. Bija vajadzīga drosme, jo tur nav ne palmu ne tirkīza ūdens pludmaļu, bet skarbi un bīstami apstākļi gan fiziski, gan garīgi. Man tiešām ir liels prieks, ka šo drosmi varēju smelties no tur esošajiem karavīriem. Viņi visi ir un būs mani varoņi. Paldies arī visiem, kas bija kopā ar mani un palīdzēja.» par braucienu stāsta Samanta Tīna.

Ar dziedātāju Samantu Tīnu uz Afganistānu bija devies arī viens no pēdējo gadu populārākajiem dīdžejiem Latvijā – [Ex] da Bass, kurš pirms abiem koncertiem iesildīja atnākušos karavīrus ar deju mūzikas ritmiem. «Vēlos pateikt lielu paldies Samantai Tīnai par iespēju ar viņu uzstāties Latvijas nacionālā kontingenta karavīriem Afganistānā. Iespaidu ir daudz, uzņēma mūs labi, ieguvu arī jaunus draugus. Izturību mūsējiem tur tālumā un paldies par smaidiem, emocijām un viesmīlību», saka dīdžejs [Ex] da Bass.

Samanta Tīna uz Afganistānu devās kopā ar pavadošo sastāvu - bundzinieku Ediju Šimiņu, dīdžeju – [Ex] da Bass, skaņu režisoru Imantu Cīruli un menedžeri Kristiānu Kaktiņu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu