Foto: Savdabīga avārija Rīgas centrā (230)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien Rīgā, Pulkveža Brieža un Hanzas ielas krustojumā, notikusi savdabīga avārija, ziņo LNT raidījums «Degpunktā».

Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna, kas brauca ar ieslēgtu skaņas un gaismas signālu sadūrās ar kāda vīrieša vadītu automašīnu «BMW X5».

Avārijā iesaistīto stāstītais atšķiras.«BMW X5» automašīnas pasažiere stāsta, ka auto šķērsojis krustojumu brīdī, kad jau dzisusi zaļā gaisma un vadītājs ātros pamanījis tikai brīdī, kad jau notikusi avārija.

Arī ātro šoferis apgalvo, ka krustojumā iebraucis pie zaļās gaismas. Mediķi policijas pavadībā veduši psihiski slimu pacientu. Šoferis stāsta, ka BMW nav devis priekšroku ātro automašīnai, neskatoties nedz uz luksofora gaismu, nedz to, ka ātrajiem bijuši ieslēgti skaņas un gaismas signāli.

BMW pasažiere gan uzskata, ka vainīgs ir tieši ātro šoferis, kas esot braucis pie sarkanās gaismas. Notikušā apstākļus skaidros policija.

Komentāri (230)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu