Foto: Sirreālistiskā Lady Gaga demonstrē ūsas un pavedinošu apakšveļu (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nav ne mazāko šaubu, ka Lady Gaga ļoti lielā mērā ietekmējas no sirreālistiem. Uz sava jaunā albuma prezentāciju 27 gadus vecā Lady Gaga ieradās pasaulslavenā sirreālista Salvadora Dalī ūsās un ādas apakšveļā.

Ekscentriskā Lady Gaga radoši pievēršas stila jautājumiem un vienmēr izceļas ar oriģināliem tērpiem. Šoreiz viņa ietekmējusies no Salvadora Dalī. Uz sava jaunā albuma «Artpop» prezentāciju Berlīnē mūziķe ieradās Salvadora Dalī ūsās. Sirreālistiskais efekts panākts, apvienojot sievišķīgos un vīrišķīgos elementus. Īsie, platīnblondie mati bija sasukāti uz aizmuguri. Popdīva Lady Gaga bija tērpusies pavedinošā ādas apakšveļā, garajās zeķēs, augstos papēžos. To visu papildināja brūns, garš kažoks, kura iekšpuse bija sarkanā krāsā. Acu ēnas un skropstu tuša bija izvēlēta baltā krāsā, radot vēl iespaidīgāku koptēlu.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu