Foto: Šis vīrietis mēģināja iedzīvoties uz Zolitūdes traģēdijas rēķina; meklē cietušos (109)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Trešdien policija aizturēja 36 gadus vecu krāpnieku, kas mēģināja iedzīvoties uz Zolitūdes traģēdijas rēķina. Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt veicis vēl citus noziegumus, kas saistīti ar krāpšanu, tādēļ lūdz atsaukties citus cietušos. 

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvji, trešdienas vakarā Rīgas Centra iecirkņa policijas darbinieki aizturēja kādu 36 gadus vecu vīrieti, kurš, uzdodoties par kādas Zolitūdes traģēdijā bojāgājušās sievietes vīru, mēģināja izkrāpt ziedojumus.

Krāpnieks bija piefiksējis, ka vienai no Zolitūdes traģēdijā bojāgājušajām sievietēm ir līdzīgs uzvārds kā viņam. Vīrietis bija devies uz vairākām baznīcām, kur, apgalvojot, ka viņa apgādībā esot palicis mazgadīgs bērns, mēģinājis izkrāpt ziedojumus.

Pie aizturētā vīrieša tika atrasts blociņš, kurā sarakstītas visas Latvijas baznīcas, tādēļ policijai ir pamatotas aizdomas, ka vīrietis savas krāpnieciskās darbības varētu būt pastrādājis arī citās Latvijas pilsētās.

Policisti ziņo: «Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt veicis vēl citus krāpšanas gadījumus, tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 25496895, 67086200 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.»

Komentāri (109)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu