Foto: Smalkā ballīte Jūrmalā sākusies! Ir uz ko paskatīties! (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Sils/Havana Lounge

Aizvadītās nedēļas nogalē durvis vērusi vienīgā Baltijā daudzfunkcionālā koncertzāle pludmalē «Havana Lounge Club». Smalkajā atklāšanas ballītē netrūka kolorītu viesu - daiļas dāmas, stilīgi kungi - «glamūrs» visā krāšņumā. Klāt bija arī vairākas ierastās smalko ballīšu viešņas Aleksandra Kurusova, Santa Kola, Kristīne Lindenblate, Marika Ģederte, Liene Skulme, Natālija Tumševica, Elli U, Rūta Reinika, Gunta Indriksona dzīvesbiedre Elīna Ivaglo, Svetlana Loeva, Diāna Pīrāgs ar mīļoto.  

Jau šovasar uz koncertzāles skatuves uzstāsies tādas pasaules zvaigznes kā «SNAP!», «Haddaway», «LondonBeat», Dominiks Džokers un daudzi citi. Savukārt no 31.jūlija līdz 4.augustam festivāla «Augstā humora nedēļa», laikā, ko piedāvā «Comedy Club», koncertzāles «Havana Lounge Club» teritorija tiks paplašināta par vēl diviem sektoriem nakts programmas laikā.

«Havana Lounge Club» atrodas pašā Jūrmalas centrā, tikai 30m attālumā no Dzintaru koncertzāles un 500m attālumā galvenās gājēju ielas.

«Havana Lounge Club» ir unikāla atpūtas vieta gan vietējiem, gan arī Jūrmalas viesiem. Atpūtas un izklaides kompleksā ir peldbaseins ar platību 200m2, komfortabli atpūtas krēsli, omulīgi telti, kā arī restorāna «RedLobster» izsmalcinātā virtuve un kaljana bārs ar labākajiem tabakas maisījumiem no AAE. 450 sēdvietas un 1000 stāvvietas aktīvo pasākumu laikā ar platību vairāk nekā 600m2 – tāda mēroga pus-slēgtās zāles nav nevienā Baltijas valstu pludmalē.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu