Foto: Sniega vētra izraisa haosu Rumānijā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Rumāniju pārsteigusi sniega vētra, kas, virzoties pāri valsts dienvidu un austrumu daļām, novedusi pie satiksmes slēgšanas un elektroenerģijas zudumiem, ziņo «Associated Press».

Sniega vētras dēļ Rumānijā svētdien tika slēgtas valsts trīs nozīmīgākās automaģistrāles. Sniegputenis redzamību uz ceļiem samazinājis gandrīz līdz nullei, ceļi ir pārklāti ar ledu, ievērojami kavējumi bijuši arī vilcienu satiksmē.

Sniega tīrīšanā tika iesaistīti arī aptuveni 5000 karavīri. Sniega vētras smagāk skartajās daļās 24 stundu laikā sniega sega pieauga pat par 50 centimetriem.

Vietējais elektroenerģijas uzņēmums «Enel» izplatīja informāciju, ka sniegs un stiprais vējš radījis strāvas piegādes pārrāvumus 27 ciemos Bukarestes tuvumā. Ierasti ar transporta līdzekļiem pārpildītās galvaspilsētas ielas šajā nedēļas nogalē bija neierasti tukšas, ziņo aculiecinieki.

Vairākās Rumānijas daļās pirmdien un otrdien būs slēgtas arī skolas.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu