Foto: Spēļu zāles apmeklētāji uzbrūk apsargiem un ar metāla stieni sadragā auto (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdienas vakarā SIA «Koblenz Drošība» saņēma trauksmes signālu no spēļu zāles Ādažos, Rīgas ielā. Spēļu zālē vairākas personas alkohola reibumā traucēja sabiedrisko kārtību un konfliktēja ar zāles personālu, bet vēlāk uzsāka kautiņu ar atbraukušajiem apsardzes darbiniekiem, «Apollo» informēja apsardzes uzņēmums.

Pēc apsargu ierašanās notikuma vietā personas, kuras iepriekš bija konfliktējušas ar personālu, uzsāka kautiņu ar apsardzes firmas darbiniekiem. Kamēr apsardzes darbinieki savaldīja vienu no huligāniem, cits ar metāla stieni izsita ārā stāvošās apsardzes automašīnas stiklus. Apsardzes darbinieki pret pārkāpējiem pielietoja speciālos līdzekļus un aizturēja divas personas, kuras nodotas Valsts policijai.

Viens no «Koblenz Drošība» apsardzes darbiniekiem ar ātro palīdzību nogādāts slimnīcā, ar aizdomām par lūzumiem, tomēr ārsti konstatējuši tikai sasitumus, un apsardzes darbinieks turpina ārstēšanos mājās. Abas aizturētās personas nogādātas Valsts Policijas Ādažu iecirknī, un Valsts Policija uzsākusi izmeklēšanu par mantas tīšu bojāšanu un vieglu miesas bojājumu nodarīšanu.

Šis ir pirmais gadījums šajā gadā, kad «Koblenz Drošība» apsardzei jāpielieto fizisks spēks personu savaldīšanai, kā arī pirmais gadījums gada laikā, kad uzņēmuma apsardzes darbinieks guvis ievērojamus miesas bojājumus no likumpārkāpējiem, ziņo uzņēmuma pārstāvji.

Iepriekšējie gadījumi, kad apsardzes darbiniekiem bija jāpielieto spēks pret kārtības traucētājiem, bija 2013.gada nogalē, kad svētku dienās par 65% pieauga trauksmes pogu izsaukumi uz kafejnīcām, veikaliem vai sabiedrisko transportu. Visvairāk šādu izsaukumu par kārtības traucēšanu bija tieši pirmssvētku dienās, 20. un 27.decembrī, kā arī agri no rīta 1.janvārī.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu