Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

20

2014. gada 20. aprīlis

Vārda dienas

Mirta, Ziedīte
Bitīte, Henija, Henisa, Henita, Hennija, Henno, Hiacinta, Jacinta, Orhideja, Amula, Florijs, Florijans, Florijana, Flora, Florence, Florentija, Florentina, Florentine, Florentīna, Florentīne, Floriana, Florians, Floriāns, Florija, Mirte

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +14 ℃
Skaidrs

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 06:01
Saule riet: 20:43
Dienas ilgums: 14:42

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

20.04.2014
Ienākt apollo.lv