Foto: Tā tiekam pie pasaulē dārgākās garšvielas Attēlu galerija

Apollo
0 komentāru

Spānijas centrālajā daļā sākusies safrāna krokusu ražas sezona. Noplūc zilo ziedu, izņem brūno stīdziņu no zieda viduča, sakaltē un tiek pie safrāna -  pasaulē dārgākajām garšvielām, bez tā nebūtu iedomājama arī spāņu paelja. Darbs nav viegls. Lai iegūtu 1 kg safrāna, jāsalasa un jāapstrādā 400 000 ziedu. 1 kg safrāna maksā 10 000 eiro.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. aprīlis

Vārda dienas

Bārbala, Līksma
Barbala, Barbola, Borbala, Borbola, Borbula, Līksme

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz 0 ℃
Skaidrs

Vējš: 0 m/s

Saule lec: 05:49
Saule riet: 20:54
Dienas ilgums: 15:05

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.04.2014
Ienākt apollo.lv