Foto: Vai deputāts bija lietojis alkoholu darba laikā? (201)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/TV3 ziņas

Lai arī parlamenta deputāts Nikolajs Kabanovs (SC) noliedz, ka viņš otrdien uz Saeimas apakškomisijas sēdi bija ieradies alkohola reibumā, TV3 ziņās demonstrētais videosižets gan apliecina, ka deputāts nebija gluži labākajā formā.

Kabanovs aģentūrai BNS deputātu un žurnālistu novērojumus, ka atradies alkohola reibumā, otrdien plaši nekomentēja un pārsvarā uz jautājumiem atbildēja ar jā vai nē.

«Nekādā gadījumā,» deputāts atbildēja uz jautājumu, vai atradies alkohola reibumā. Viņš ar skaidru nē atbildēja uz jautājumu, vai uz darbu nāk iereibis.

Deputāts domā, ka žurnālisti un citi parlamentārieši viņu apmelo, izplatot šādu informāciju. Deputāts ar nē atbildēja uz jautājumu, ko vajadzētu darīt tādos gadījumos, ja deputāts atnāk uz Saeimu piedzēries.

Lūgts precizēt, ar ko domāts nē, deputāts atbildēja ar nē. Uz jautājumu, vai šādus gadījumus nevajadzētu izvērtēt Saeimas Ētikas komisijai, deputāts atbildēja ar nē.

«Nē. Jā, jā,» parlamentārietis nobeigumā atbildēja uz jautājumu, vai noliedz atsevišķu deputātu izplatīto informāciju par viņa atrašanos reibumā.

<em><strong>NA lūgs Ētikas komisijai izvērtēt Kabanova iespējamo atra&scaron;anos reibumā Saeimā.</strong></em>

<em><strong>Deputāts Kabanovs Saeimā ieradies, iespējams, pamatīgā reibumā.</strong></em>

Komentāri (201)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu