Foto: «Vaides» jaunā apģērbu kolekcija pavasarim (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas uzņēmuma »Vaide» modes dizaineres izstrādājušas jauno 2014. gada pavasara/vasaras apģērbu kolekciju «Summer Garden», kuras vadmotīvi ir elegance, vieglums, spilgtums un interesanti krāsu salikumi. Kolekcijā ietilpst 60 vasaras apģērbu modeļi – kleitas, blūzes, svārki, tunikas, jaciņas, kuri pārsvarā ražoti no patīkami mīkstiem, dabiska sastāva trikotāžas audumiem.

«Vaide» Latvijas dāmām piedāvā sagaidīt pavasari ar saulainu noskaņojumu. Uzņēmuma modes dizaineres jaunajā vasaras kolekcijā ataino elegantu un pievilcīgu sievietes tēlu, viņa viegli soļo pa dzīvi un piesaista apkārtējo skatienus. Kolekcija demonstrē spilgtus svaigus toņus ar ziedu un jūras motīviem - brīvajam laikam, sulīgus toņus biroja apģērbam un izsmalcinātu krāsu paleti vakartērpiem. Profesionālais kolekcijas izstrādājumu piegriezums izceļ auguma dabisko sievišķību, kā arī sievietes gaumi un individualitāti.

Mīksti un dabīgi trikotāžas audumi, kurus 2014. gada pavasara/vasaras kolekcijai izvēlējušās «Vaide» modes dizaineres, ir praktiski un ļoti patīkami valkāšanā. «Īpaša uzmanību šajā kolekcijā pievērsām interesantiem piegriezuma risinājumiem un krāsu salikumiem, kas padara kolekciju ļoti daudzveidīgu. Uzsvars likts uz spilgtām vasarīgām krāsām – zilu, sarkanu, zaļu un dzeltenu. Daži modeļi papildināti ar interesanatiem aksesuāriem – jostiņām, ķēdītēm un brošām», stāsta modes dizainere Sonita Pāvuliņa.

«Vaide» ir Latvijas apģērbu ražotājs, kurš izgatavo pašu veidotas kolekcijas. Šobrīd veiksmīgi darbojas 18 «Vaide» firmas veikali, kuri atrodas ne tikai 3 Baltijas valstīs, bet arī Ukrainā, Krievijā un Vācijā, kas apliecina arī ārvalstu pircēju interesi par Latvijā ražotu apģērbu.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu